Közterületen vizeltem, észrevették a rendőrök. Most mi történhet?
Nem az úttesten csináltam hanem egy parkoló mellett a bokorban. Már nem bírtam volna ki hazáig. Beidéztek meghallgatásra, mert nem tudtam kifizetni a helyszíni bírságot(mostmár tudom, hogy azt nem helyszínen kell kifizetni hanem csekken küldik ki, de akkor még nem tudtam). Szóval azt mondták, hogy majd küldenek levelet és be kell menni tanúskodni. Mire számítsak? Ha pénzbüntetés lessz akkor mennyire, vagy mi egyéb büntetés lehet? Légyszives írjatok aki tud bármi hasznos információval szolgálni.
Előre is köszönöm.
Nahát! Ilyen is van? 2012. óta várom a bulinegyedben, hogy egyszer, de legalább egyszer ilyen történjen. Óránként 15 ember hugyozik az utcánkban. Oda jöhetnének kaszálni, a sok ordibáló, rongáló, részeg gyökér külföldit levenni lóvéval.
Na, azok megérdemlik!!!
21: VII. kerület? Tegnap bejelentettem a rendőrségen.
Te is be szoktad?
21. Vagyok.
Csókoltatom a VI. Ker kapsot!
nekem van egy üvegem a kocsiban, abba hugyozok és akkor öntöm ki, ha mögöttem jönnek a sünök
menet közben szoktam hugyozni
Amúgy nem a fővárosban történt az eset.(nem tudom, hogy ez számít-e)
vidéken jobbágy vagy
A környéken volt valami pöce, vagy budi?
Mert ha nem volt, akkor mégis hova kellett volna illemtudóan hugyozni?
Le nem nyelheted, ugye...!
Ha behívnak, kérdezd meg, hogy a biztos urak a saját zsebükbe hugyoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!