Vipera (mint fegyver) hogy lehet "megoldani " hogy "legálisan" legyen nállam közterületen?
Hát nem csak elvennék, fel is jelentenének, szabálysértési birság olyan ötvenezer lehet mostanság, de mint mondtam, szinte kizárt hogy észrevegyék, megtalálják az a viperát, jól kell rejtve hordani, és akkor nem lesz semmi problémád belőle.
Manapság csak a birkák mennek ki az utcákra önvédelmi eszköz nélkül, egyszerűen szükség van valamire amivel hatásosan védheti magát az ember.
"amugy meg ha nem is foglalkozol Velük,hozzád se szólnak."
Nemrég mentünk kajálni éjjel, közúti ellenőrzésnél simán kipakoltattak mindent még a zsebekből is..
de ha nem csinalok semmit, ugy értem hogy nem vagyok totál részeg , nem vagyok balhe közelbe ,nem a sarkon állok és drogot árulok , és netán azt mondjak hogy pakoljam ki a zsebeimet + a táskámat , akkor azt muszaj megtenni?ha nem teszem akkor mi van? minden ok nélkül kipakolhatjak maguk is ? mert amerikaba van pl ha be akarnak menni az udvarodba és azt mondod hogy nem akkor nem mehetnek, (ezt arra értem hogy meg kell kérdezniük és hogy a táskaátkutatására is ha nemet mondanek akkor mi van?)
meg olyan is hogyha rendőrségi utlezárás van akkor eleg megalnod egy pillanatra csak annyira kell letekerni az ablakot hogy értsd a rendört , meg ugy olvastam hogy nem vagy köteles odaadni a szemelyidet (hangsúlyozom Amerikaba) mert hogy a szabad autokázásba nem gátolhat meg ugymond senki szabadon mész oda ahova akarsz ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!