Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megtámadtak közterületen...

Megtámadtak közterületen lehet ebből valami büntetése a támadónak?

Figyelt kérdés
egy parkolóban történt szóváltás után belém is rúgtak anyukámba is cigányok és szerencse hogy lefogták őket mert aztán az életünket is megfenyegették, többször is mondták hogy megkeresnek és megölnek majd minket ,a rendörségen feljelentettük ,de lehet ebből valami, féltem anyukámat nagyon
2013. szept. 21. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Miért nem vertétek őket agyon amikor lefogták őket?
2013. szept. 21. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Első, mert akkor már fél Európa jajgatna a nácizmus miatt. Cigányoknak különjogaik vannak.
2013. szept. 21. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Amit nem tudnak az nem fáj.. :D
2013. szept. 21. 15:46
 4/12 A kérdező kommentje:
anyukámmal voltam és a többiek is cigányok voltak akik ott voltak még és lefogták szoval a rokonsága
2013. szept. 21. 15:59
 5/12 A kérdező kommentje:
anyukám nagyon idős én meg egy 50 en kilós nő vagyok, egy kigyurt srác meg egy nagy dagadék nőt fogtak hogí ne rontosn ránk és fenyegettek végig meg hogy meg fognak találni, kicsi város ez
2013. szept. 21. 16:02
 6/12 anonim ***** válasza:
ja azt hittem pasi vagy..
2013. szept. 21. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyébként csak a szájuk nagy nem tesznek semmit úgyse..vagy védesd be magad szkinhedekkel azok ilyenre szívesen jönnek :D
2013. szept. 21. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Valami oka biztos volt annak, hogy rátok támadtak, a semmiért nem szokás szóváltásba keveredni sem. Egyébként miért számít, hogy cigányok voltak? Ugyanolyan emberek ők is mint a többi.
2013. szept. 21. 16:28
 9/12 anonim ***** válasza:

"Ugyanolyan emberek ők is mint a többi."

Lehet, hogy te ugyan ilyen vagy, de én soha nem támadnák meg senkit és kezdenék el fenyegetőzni a megölésével.

Az emberek igenis nagyon különbözők. Legfeljebb a jog előtt egyenlők, de ez is vitatható.

2013. szept. 21. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

" Valami oka biztos volt annak, hogy rátok támadtak, a semmiért nem szokás szóváltásba keveredni"

Már rengetegszer kötöttek belém utcán a cigányok a semmiért.

2013. szept. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!