Miért nincsenek már ilyen kemény kezű rendőrök?
Figyelt kérdés
Nálunk volt régen egy rendőr aki most már olyan 60 körül van de még most is tartanak tőle.Amikor valami balhé volt 2 percen belül kint volt intézkedni.Emlékszek amikor mi is jártunk kocsmába bejöttek ezek a nagy kemény romák rendeztek olyan verekedéseket hogy szétvertek mindent.Aztán egyszer bejött de úgy kivágta őket a csukott üveg ajtón mint a huzat.Kint meg úgy elverte őket hogy föl se bírtak kelni.Volt vagy 2m magas meg 120kg de olyan pofonokat osztott hogy még az is megszédült aki felsegítette.2015. máj. 18. 22:00
1/14 anonim válasza:
Azért, mert a mai rendőrség a veleéig korrupt és szarnak a munkára.
2/14 anonim válasza:
Meg a mai rendőrségnek nincs is ekkora hatásköre.
3/14 anonim válasza:
Vagy azért, mert ha ezt ma megcsinálná, akkor másnap már fel is függesztenék és eljárást indítanának ellene bántalmazás hivatalos eljárásban bűntett miatt. És a rasszista rendőrökkel lenne tele a média...
De persze az előbbi válasz sokkal kézenfekvőbb... :)
5/14 anonim válasza:
Én hallottam olyat öregektől, hogy még régebben a csendőr otthagyta a kalapját a kocsmaasztalon jól láthatóan éjjelre, és már ettől nem mert senki rendbontásba kezdeni.
Ma csak a mezei állampolgárral tudnak elbánni, mert gyorshajtott vagy tilosban parkolt. Egy kerékpárlopási ügy már meghaladja a képességeiket.
6/14 anonim válasza:
Elég érdekes egy rendbontást és egy kerékpárlopási ügyet összehasonlítani...
De persze ez nem jelent akadályt... :D
7/14 anonim válasza:
az az érdekes, hogy régen minden kis faluban voltak ilyen szuperhősök, valahol több is, gondolom, az véletlen sem lehet, hogy a papák netalán picit elferdítenék a valóságot? :DDDDD
8/14 anonim válasza:
Na igen, valószínűleg abban az időben sem volt ismeretlen a történetek eltúlzása és kiszínezése... :)
9/14 A kérdező kommentje:
Ennek én is szemtanúja voltam másképp el se hinném :)
2015. máj. 18. 22:39
10/14 anonim válasza:
Mert ma már a rendőrnek is be kell tartani a törvényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!