Ma megjelent szabadnapomon két rendőr és férjem unokatestvérét keresték, nem tartottuk vele a kapcsolatot soha, mennyire zaklatna fel ha a rendőrök arról beszélnének, hogy jönnek majd még máskor is?
Rendezett, kétszintes családiházban lakunk egy jó környéken, javarészt értelmiségi szomszédokkal, pofámról a bőr leszakadt, hogy itt voltak a rendőrök.
Meg kellett adnom az adataimat is :O ... közalkalmazott vagyok, soha nem volt rendőrségi ügyem.
Nem lesz semmi bajotok ebből.
A szomszédok meg nem tudják, hogy miért jöttek.
Akár ti is tehetettek bejelentést egy lopás vagy akármi miatt.
De azért sem kell szégyenkezni, hogy az unokatesó mit tett. Nem tartjátok a kapcsolatot, nincs közötök hozzá és a dolgaihoz.
A férjemet felhívtam a munkahelyén teljesen kiakadt ő is.
Mondtam neki, hogy ne a rendőrökre haragudjon, mert a dolgukat végzik csak.
Mivel ha olyan tettről van szó, akkor joguk van felkeresni az egész rokonságot, teljesen mindegy, hogy milyen kapcsolatban álltok vele, még ha életedben nem láttad, akkor is kifaggatnak, tényleg csak a dolgukat végzik.
Nálam pont fordítva történt, a legjobb barátnőm kicsit ellógott, és nálam is keresték a rendőrök, mert nem a rokonom, de közel állok hozzá.
Ah! Téged tévedésből vittek már el? :)
Nem lehetett semmi!!!
Legalább az elitt lakóközösségnek volt miről beszélgetnie...
Én amatőr módon azonnal hívtam a férjemet miután elmentek a rend őrei, remélem lehallgatásra került ahogy a férjem szidta őket, hogy minket hagyjanak békén miközben én próbáltam nyugtatni, hogy csak a dolgukat végzik. :D
Bekerülök a bűnügyi nyilvántartásba tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!