Rendőr nő illetve férfivel össze jönnétek-e komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 23:41
2/19 anonim válasza:
Ez így önmagában nem kizáró tényező, attól függ te milyn vagy, ő milyen, milyenek vagytok együtt. Büdös a szája, csinos-e, tetszik-e, milyen a modora, kedves-e, művelt-e. Milyen hülye kérdés :)
3/19 anonim válasza:
Nem. Se smasszerrel, se hivatásos katonával, se tűzoltóval, se mentőssel... Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nem. És, ha valakiről kiderült, hogy az, onnantól kezdve már nem is érdekelt, sőt, inkább taszított. 26N
4/19 anonim válasza:
Ha minden stimmel akkor igen, aminek persze szinte nulla az esélye...
5/19 anonim válasza:
Én összejönnék, de pl. ha nyomozó lenne, és bármikor berángathatják, mert meló van, nehezen bírnám.
6/19 anonim válasza:
Miért szerinted a rendőr az gyárban készül futószalagon?
7/19 anonim válasza:
Volt rendőr vagyok, régi kollégáim között egy kezemen meg tudom számolni, mennyi monogám:)) de persze ha ez nem zavar..
8/19 anonim válasza:
Mért, dugják a gyanúsítottaikat is?
9/19 anonim válasza:
Igen összejönnék. Nem a hivatása, a jelleme érdekel!
10/19 anonim válasza:
Persze, egyáltalán nem lenne kizáró ok. Egyébként csak a személyisége számít, meg persze, hogy passzoljunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!