Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendőr nő illetve férfivel...

Rendőr nő illetve férfivel össze jönnétek-e komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 23:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem rendőr és ugyan olyan ember mint mi.
2013. szept. 25. 08:34
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem valószínű. Rühellem őket, meg is van rá minden okom.
2013. szept. 25. 08:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is nyomozó, most született gyermekünk. Teljesen átlagos családi életet élünk. Vannak olyan esetek amikor mennie kell, de ez a munkája, ami fontos ugyan, de nem hiszem, hogy örömmel kel fel pl. az éjszaka közepén és megy be dolgozni, hagy minkett itthon. Mi vagyunk neki a legfontosabbak.
2013. szept. 25. 10:23
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem, mivel már voltam egyszer komoly kapcsolatban rendőrrel. Engem kikészített a szabálymánia, tudálékosság, keretek... én ennél szabadelvűbb vagyok, nekem ez összeférhetetlen sajnos.
2013. szept. 25. 10:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát nem csak a nyomozókat rángathatják be akármikor....és sajnos van abban valami, hogy nem jellemző a monogámia náluk, volt szerencsém tapasztalni. De nem szeretnék általánosítani, ezek csak az én tapasztalataim, de úgy sejtem másnak is van hasonló. Ettől függetlenül nem a foglalkozás számít, de ha egy civil összejön egy rendőrrel és hosszú távra tervez, akkor nagyfokú türelemre és bizalomra van szükség.

27/N

2013. szept. 25. 10:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ember és nem foglalkozásfüggő. Egy villanyszerelő ugyanúgy megcsalhatja az asszonyt, lehet ugyanolyan csapodár természet.

Ha engem valaha megcsalna a férjem, véleményem szerint nem az lenne a fő ok, hogy foglalkozása szerint rendőr, hanem már nem szeret, kiábrándult belőlem stb.

2013. szept. 25. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
47%

Na most akkor a másik oldal is megszólal:)

Ne tudjátok, rendőrként mennyi ajánlatot kaptam.. burkoltan vagy elég nyíltan. És ráadásul én nem is tartom "jó pasinak" magam.

A másik dolog, hogy nagyon sok rendőrlány "törpilla", tehát elég bevállalósak, ha kollégáról van szó, előfordult olyan is, hogy egy műszakban 3 kolléga ment át egy kolléganőn.

Egyébként sokan feszültségoldásnak is tartják az egészet, a megcsalás, mint olyan, elveszíti a súlyát ettől.

Jópár éve egy olyan eset napvilágra is került, amikor RTF-esek felvettek videóra egy orgiát a koliban..

2013. szept. 25. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:

volt szerencsém pár ilyen nőhöz, és nem útszélen álldogáló rendőrnénik voltak...

tőlük mentsen meg az ég...szoktam mondani.

2013. szept. 25. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Utálom az ilyen kérdéseket. Tizenöt éve vagyok rendőrnő és tíz éve házas. Az ha valaki rendőr az nem kizáró ok.
2013. okt. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!