Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ma megjelent szabadnapomon...

Ma megjelent szabadnapomon két rendőr és férjem unokatestvérét keresték, nem tartottuk vele a kapcsolatot soha, mennyire zaklatna fel ha a rendőrök arról beszélnének, hogy jönnek majd még máskor is?

Figyelt kérdés

Rendezett, kétszintes családiházban lakunk egy jó környéken, javarészt értelmiségi szomszédokkal, pofámról a bőr leszakadt, hogy itt voltak a rendőrök.

Meg kellett adnom az adataimat is :O ... közalkalmazott vagyok, soha nem volt rendőrségi ügyem.

2015. máj. 7. 12:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi van veled, az '50-es évekből írsz, hogy a hatóság puszta megjelenésétől mindenki sugdolózni kezd az utcában, meg lehallgatják a telefonod meg nyilvántartásba vagy véve...?
2015. máj. 7. 13:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Ahogy írod, a dolgukat végzik. Ha valóban körözés alatt áll, akkor minden fellelhető helyen meg kell kísérelniük felkutatni, vagy adatot gyűjteni a tartózkodási helyére, elérhetőségére vonatkozóan. Az adataidat azért írták fel, mert kötelező minden esetben, ha valakit meghallgatnak. Mert ezt utána nekik jelentésben rögzíteniük kell, hogy kit hallgattak meg, és mit mondott. Azt ugye nem írhatják le, hogy meghallgattunk valakit, aki nem tudta megmondani, hol tartózkodik. :)

Egy körözési eljárásban általában egyszer szoktak egy címet felkeresni. Más a helyzet, ha mondjuk több körözést is kiadnak ellene, akkor többször is megkereshetnek, vagy jobb esetben már látni fogják a rendszerben, hogy jártak már nálatok, és elmondtátok, hogy nem tartjátok a kapcsolatot.

2015. máj. 7. 13:19
 13/19 A kérdező kommentje:

Gondolom mivel a férjem nem tartozkodott itthon miatta térnek vissza.

Javasoltam nekik, hogy megadom a telefonszámát, de ők személyesen szeretnének beszélni vele.

Édesanyám a szomszédból pont itt volt, megmondta, hogy rosszul mentem férjhez, ha ma ez megtörténhetett... mert micsoda família ez.

16 éve vagyunk együtt, két szuper gyermekünk van.

Eszébe juttattam édesanyámnak, hogy az ő egyik távoli rokona hajléktalan, miközben ennek az illetőnek a testvére pedig luxusvillában él, mert nem tudott segíteni alkoholista testvérén pedig sokat áldozott rá, hogy megmentse, végül feladta.

2015. máj. 7. 13:26
 14/19 A kérdező kommentje:
tartozkodott = tartózkodott
2015. máj. 7. 13:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kerülsz be semmilyen nyilvántartásba.

Most már az is kiderült miért jönnek vissza, azért, hogy a férjeddel is beszéljenek.

Aztán már nem fognak menni.

Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. De úgy látszik, anyád hergel téged.

2015. máj. 7. 13:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen hergel... unatkozik, már nyugdíjas. :)
2015. máj. 7. 13:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem az alkoholizmusa miatt keresték a rendőrök! Attól több van az illető unokatesó számláján! Valami sötétebb, törvénybe ütköző dolog miatt!
2015. máj. 7. 13:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy bűnöző, pár éve mesélte a férjem, hogy úgy hallotta akkoris börtönben volt.
2015. máj. 7. 13:36
 19/19 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Édesanyám a szomszédból pont itt volt, megmondta, hogy rosszul mentem férjhez, ha ma ez megtörténhetett..."

Kicsit nem estél túlzásba ezzel a történettel? 16 év után, pláne ha az anyád a szomszédban él, talán csak tudja, hogy hogyan mentél férjhez.

2015. máj. 7. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!