Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Te felnyomnád a rendőrségen a...

Te felnyomnád a rendőrségen a drogfogyasztó- terjesztő ismerősödet?

Figyelt kérdés

2015. máj. 14. 22:19
1 2 3
 21/29 BubaHuba válasza:
73%

„Amit nem akarsz, hogy veled megtegyenek, azt te se tedd meg mással”

Én nem dobnék fel senkit, mivel semmi közöm az életükhöz.

Aki meg a fiamnak ad el valamit, azt feldobni??? Megkeresném, az jóval hatékonyabb mint, hogy kis pénzbírsággal, eltereléssel és vagy felfüggesztettel megússza.

Viszont megfontolnám a karhatalom helyébe, hogy bevezessem e a szesztilalmat, mivel az alkohol jóval több problémát, és kezelhetetlenebb embereket eredményez mint némelyik kis könnyű drogocska. Persze tudjuk, hogy ez elképzelhetetlen a mai profitorientált világban, de attól még komoly probléma.

2015. máj. 20. 14:21
 22/29 anonim válasza:
8%
"Amit nem akarsz, hogy veled megtegyenek..." Ez szép mondás nem azoknak a gyáva férgeknek szól, akik kiforgatják, és további nyugodt bűnöző éveket remélnek ennek hangoztatásával.
2015. máj. 20. 16:55
 23/29 anonim ***** válasza:
38%

Látom, teljesen átvették itt a hatalmat az öklüket rázó, vörös fejjel fenekedő nyárspolgárok.

Hát szerintem meg mindenki azt fogyaszt, amit akar, és mindenki vigyázzon saját magára, aki meg nem tud, az magára vessen - mint ahogy az alkoholfogyasztás esetén már most is pontosan így van ugye a szabályozás (azaz nincs semmilyen szabályozás).

2015. máj. 20. 18:03
 24/29 anonim ***** válasza:
24%

Inkább mindenki fogyassza azt ,ami legális !

Nem veletlenul van betiltva a cannabis vagy akármelyik társa az országok 90%-ban!

Hiába probalja megmagyarázni maganak a sok narkós ,hogy az igenis egészséges ,amit csinál....

2015. máj. 20. 18:47
 25/29 anonim ***** válasza:
@18:47: milyen erdekes, hogy pont most kezdik engedelyezni 1-2 helyen... :)
2015. máj. 21. 09:43
 26/29 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen ismerősöm. Ha csak látásból v. távoli, akkor természetesen bejelenteném, ha közeli, akkor meg megszüntetném vele a kapcsolatot, de az is lehet, hogy bejelenteném.
2015. máj. 21. 12:05
 27/29 anonim ***** válasza:
34%

" @18:47: milyen erdekes, hogy pont most kezdik engedelyezni 1-2 helyen... :)"

Igen, 1-2 helyen a világ 190+ országából. Egyre több cikk van arról, hogy hosszú távon mennyire rontja az agyi teljesítményt. Én is már láttam nem is egy embert egyetemen totál leépülni a napi szintű füvezéstől.

2015. máj. 21. 17:27
 28/29 anonim válasza:

Egyszerű. Ha anyámat kirabolnák, mert kell a pénz az anyagra, akkor szépen megkeresném az illető(ke)t és a szart is követnék belőle/lük és a pénzt is elhoznám.

Ha lenne gyerekem, akkor nyilván felvilágosítanám a helyzetről és elmondanám neki, hogy mit érdemes csinálni. Tehát nem félteném feleslegesen.

De sok válaszoló eléggé irányításmániásnak tűnik, szerintem az rosszabb tulajdonság, mint a közönyösség.

2018. márc. 13. 15:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. jún. 18. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!