Te felnyomnád a rendőrségen a drogfogyasztó- terjesztő ismerősödet?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 22:19
11/29 anonim válasza:
Nekem van egy "állítólag" füvező ismerősöm, de mivel nem tudom bizonyítani így felesleges
12/29 anonim válasza:
A fogyasztot nem, a terjesztot igen.
13/29 anonim válasza:
Épp rajta vagyok az ugyon remelem rács mogé kerul és vagy 2 évig ki se engedik!
14/29 anonim válasza:
Rühellem a drogosokat, de szerintem leszarnám :)
15/29 Icus47 válasza:
Igen, mert a mi pénzükből üzemeltetik az "elvonókat",
Igen, mert potenciálisan veszélyezteti az én családom is.
Igen, mert rosszabb mint fekete munka, az eltitkolt jövedelem stb.
16/29 anonim válasza:
És hogy érzitek majd magatokat "nem nyomnám fel" emberek,ha anyátokat rabolják ki mert kell pénz a drogra. Meg a gyerekednek kínálják először ingyen? Végbéllények!
17/29 anonim válasza:
Kicsit agresszív vagy, utolsó, jót tenne neked egy joint...
18/29 id. Géber Péter válasza:
Kíváncsi lennék, ha a gyerekét szoktatnák rá, mit szólna minden nemmel szavazó!
19/29 hoszamoska válasza:
Szégyen a válaszok közül jó néhány. Én jelenteném, persze névtelenül, hogy védjem az enyéimet. És itt nincs helye közönyösségnek és semmi egyébnek.
20/29 anonim válasza:
Én is feljelenteném.
Azóta nagyon utálok minden droghoz kapcsolódó dolgot, mióta Győrben az egyik szórakozóhely úgy népszerűsítette magát, hogy valamit az italokba rakott. Orvostan hallgatóknak tűnt fel, mert közülük az egyik nem ivott semmit. Sajnos aznap este ebből a társaságból az egyik (bedrogozott) srácot elütötték és nem élte túl... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!