Ha tudomásom van róla, hogy valaki rendszeres drogfogyasztó, alkalmanként pedig árul is, mit tegyek?
ha téged semmiben sem zavar, csak tudsz róla, akkor hagjyad.
mindig az ilyen emberekkel basznak ki, én is ismerek ilyet, és ő az egyik legkedvesebb ismerősöm. :)
első vagyok még mindig
igen, foglalkoznak ilyen kis emberekkel, szerinted miért nem kapják el a "nagyon dílereket"?
Ha szeretnél névtelenül bejelentést tenni, megteheted, itt olvashatsz erről:
A saját véleményem az, hogy ha már valaki árulja is a drogot, az lehet, hogy jó, kedves, aranyos, stb. ember, de azok a családok, akik az ő által árult drog miatt mentek tönkre, biztos nem így gondolják.
Húú, de erkölcstelenek egyesek!
Ha az én haverom lenne az illető, én többször beszélgetnék vele arról, hogy ilyet miért nem szabad csinálni.
Ha csak szimplán rendszeresen látnám az utcán, de semmilyen érzelmi kötelék nem fűzne az illetőhöz, akkor nem foglalkoznék vele, de egy erkölcstelen szar alaknak tartanám az illetőt.
Üdv: Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!