Cerámia kérdése:
Érdemes tengerimalacot tartani azt mondják, hogy büdös meg, hogy nagyon baktérium terjesztő!?
Figyelt kérdés
Azért kérdem ,mert szeretnék és,hogy tartsak-e?2015. febr. 20. 16:14
2/7 anonim válasza:
Mindenképp megéri, hihetetlenül aranyos és értelmes kis állatok!
Nekem van kettõ, egyáltalán nem büdösek, persze rendszeres takarítá
3/7 anonim válasza:
Valóban büdös, ha nincs takarítva rendszeresen a ketrece. Baktériumot csak akkor terjeszt szerintem, ha koszos körülmények között van tartva.
4/7 anonim válasza:
Maga az állat nem büdös egyáltalán, a ketrecét meg rendszeresen takarítani kell és akkor az sem lesz az.
Baktériumot sem igen terjeszt, mivel annyit sem járkál ki a lakásból, mint te vagy mint egy kutya vagy macska. Nyilván ki lehet vinni a fűre, ha megoldott, de sétáltatni például nem kell.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!(szerintem tartok.)
2015. febr. 20. 16:29
6/7 anonim válasza:
Minden állat büdös még a hal is ha nincs tisztán tartva, A hörcsögök nem büdösek, ha rendszeresen takarítod a ketrecét, ha figyelsz arra, hogy mindig friss forgács legyen alatta. Ha rendesen eteted, itatod a hörcsögöt akkor semmiféle baktériumot nem fog terjeszteni.
Ez minden állatra vonatkozik.
7/7 BubaHuba válasza:
Egyáltalán nem büdös! Maximum maga az alom, ha nem takarítod ki időben. Nálunk 1 malac lakik egy 100x60as ketrecben, ezt 4naponta takarítjuk, így semmi szaga nincs. Takarítás közben ki van engedve a szobában, és sehova nem piszkít oda, csak a ketrecébe teszi a dolgát, azt is csak az egyik sarokba. Gondolom ezt a tenyésztőnek köszönhetjük, mivel már golflabda méretű korában is így viselkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!