Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért csodálkoznak egyesek...

Miért csodálkoznak egyesek azon hogy olyan sokan utálják a rendőröket?

Figyelt kérdés

Egyszerűen feleslegesen vannak.Az nem baj ha lopnak,gyilkolnak a bűnözők,csak a bírságoláshoz értenek

Amikor meg létrejön egy olyan banda mint a Tolvajkergetők hogy megleckéztessék a bűnözőket azokat meg börtönbe zárják?Pedig csak a rendőrök helyett dolgoztak,azt tették amire a rendőrök felesküdtek.Amíg a rendőrök trafipaxoltak addig ők elfogták a bűnözőket,mi ezzel a baj?Ha nem hagyják őket érvényesülni akkor miért nem a rendőrök csinálják helyettük?Elvégre ezért fizetik őket a mi adónkból nem?

2015. máj. 1. 20:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
Rendőrökkel az a baj, hogy csekélynyi I.Q-juk van 50-75 közt, ezzel jó szándékkal sem lehet semmi normálisat felhozni
2015. máj. 4. 21:19
 22/25 A kérdező kommentje:

Mert szerinted a cigányokra egyáltalán nem jellemző a lopás?Mennyi az esélye annak hogy pont egy cigánynál találod meg a biciklit és nem ő lopta el?Erről ennyit...De mint említettem biztosan nem vártak vele sokat,sőt egyből utána eredtek és ha cigány ha nem akkor is egyértelmű hogy ő a tettes.Ennyi idő alatt nem lehet eladni a biciklit

Érdekes amikor elloptak tőlem 200.000 FT értékú alkatrészt akkor semmit sem csináltak de lemerem fogadni ha jogom lett volna kinyomozni a dolgot egyedül kézre tudtam volna keríteni az elkövetőket.Az meg már megint más kérdés ha neked ilyen meg olyan ismerettségi köröd van és ezért haladt jobban a nyomozás.Valami ilyesmi lehet mert te nagyon odáig vagy a rendőrökért.A rendőrségről a tapasztalatok és olvasottak/látottak/hallottak alapján van ilyen "jó" véleményem

Engem sose büntettek meg,sőt találkoztam már normális rendőrökkel is akik nem büntettek meg annak ellenére hogy megérdemeltem volna.Tehát vannak normális rendőrök csak kevesen.Ezért se kéne túlzásba vinni az imádatukat

2015. máj. 5. 18:29
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

A rendőrség munkájának 1%-a tevődik össze a kerékpárlopásokból. A tolvajkergetők csak 1db kerékpárt képesek megtalálni, amelyiket ellopatják GPS-el.

Hidd el, ha az összes kerékpárlopást Magyarországon a tolvajkergetők kezébe adnánk, akkor 0%-os lenne a statisztika, nem találnának meg senkit. Ez csak a rendőri munka kis része, ki menne a balesethez, ki menne a bejelentésekre, ki nyomozna, ki őrizné a határt, kit hívsz ha segítség kell?

S kérdésfeltevésnél is látszik, hogy mennyire primitív vagy.

Milyen bűnözőt üldözzek, ha a szolgálati helyemen minden bcs elkövetője meg lett fogva, és azóta nincs folyamatban nyomozás?

2015. máj. 6. 18:12
 24/25 A kérdező kommentje:
Te ezt a sok szarságot honnan szedted össze?Egyik mondatodnak sincsen értelme vagy valóságalapja.Még egy kicsi sem.Mondjuk ha rendőr vagy akkor nem is csodálkozom ezen
2015. máj. 6. 20:05
 25/25 tetro ***** válasza:

20.05

kérdező, attól hogy neveletlen buta tinédzser módjára őrjöngsz, még nem lesz igazad.

2015. máj. 6. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!