Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért csodálkoznak egyesek...

Miért csodálkoznak egyesek azon hogy olyan sokan utálják a rendőröket?

Figyelt kérdés

Egyszerűen feleslegesen vannak.Az nem baj ha lopnak,gyilkolnak a bűnözők,csak a bírságoláshoz értenek

Amikor meg létrejön egy olyan banda mint a Tolvajkergetők hogy megleckéztessék a bűnözőket azokat meg börtönbe zárják?Pedig csak a rendőrök helyett dolgoztak,azt tették amire a rendőrök felesküdtek.Amíg a rendőrök trafipaxoltak addig ők elfogták a bűnözőket,mi ezzel a baj?Ha nem hagyják őket érvényesülni akkor miért nem a rendőrök csinálják helyettük?Elvégre ezért fizetik őket a mi adónkból nem?

2015. máj. 1. 20:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

"Nem a legkevésbé sem más"

Ha neked nem más, hogy egy 10 éves gyerekkel teszik ezt vagy egy bűnözővel akkor nagy bajok vannak a fejedben.

2015. máj. 2. 12:53
 12/25 tetro ***** válasza:
70%

12.53

honnan tudjuk hogy bűnöző? mert én egyik videón se láttam tárgyalást. vagy tomcat így rögtön ítél és végrehajt? láttam már filmben ilyet, az a Dredd bíró volt. Szerettem gyerekként, de kinőttem belőle.

2015. máj. 2. 13:54
 13/25 A kérdező kommentje:

Persze nem csak a rendőrök a hibásak.Hibás a kormány,a törvény stb de félig meddig a rendőrök is hibásak.Vannak normális rendőrök is de azok vagy nem viszik túl sokra vagy nem lesz hosszútávú a karrierjük

Szerintem egy rendőrnek az kéne hogy legyen a fő feladata hogy a bűnözőket elkapja.De ehhez ugye kéne egy kis nyomozás stb.Én biztos nem sokáig lennék rendőr mert hamar betelne a pohár amiért felesleges dolgokkal kell foglalkozni,továbbá nem szeretem az igazságtalanságot

A tolvajkergetőkről meg annyit hogy szerintem egy tolvaj igenis megérdemli azt hogy jól megverjék.Mit képzelnek magukról?Ellopják azt amiért mások dolgoztak?Azért álljon már meg a menet

2015. máj. 2. 18:30
 14/25 tetro ***** válasza:
24%

18.30

ne haragudj, de mégis ki döntötte el a tolvajkergetők áldozatairól, hogy tolvajok? vagy ha én azt gondolom, hogy te egy tolvaj vagy, akkor bemehetek a lakásodba és szétrúghatom a fejedet? te végig gondolod amiket írsz?

2015. máj. 2. 18:54
 15/25 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló hogy nem Mariska néni az elkövető a szomszédból ha az "áldozatnál" van a bicikli amin van a nyomkövető GPS szerkezet.Biztosíthatlak benne hogy ártatlanokat egyszer sem vertek meg.Ébredj már fel az álomvilágodból légyszíves
2015. máj. 3. 18:36
 16/25 tetro ***** válasza:
63%

18.36

fura egy jogállam, ahol te kimondhatod valakiről hogy bűnös. nem erre vannak a bíróságok?

2015. máj. 3. 18:37
 17/25 anonim ***** válasza:
29%
És az elő se fordulhat hogy ő el is adta azt a biciklit az új tulaj meg nem tudta hogy lopott volt és őt verték meg. Vagy te mindig kérsz számlát meg garanciajegyet ha használt terméket veszel ismerőstől vagy apróhirdetési oldalról? Persze nyilván egy GPS-ből minden infot megtudtak arról ki lopta el kinél van és hogy kell bánni vele. Amúgy meg ha tolvaj akkor sem támadunk rá 10-en és rugdossuk ha már a földön fekszik. És ez nem attól függ hogy az ott fekvő ember mennyire tisztességes hanem attól, hogy az aki támad az mennyire tisztességes és van-e gerince.
2015. máj. 3. 18:43
 18/25 A kérdező kommentje:

Jó akkor mit csináljanak?Hívjanak rendőrt?Minek?Azok leszarják nagy ívben a dolgot.Ha meg véletlenül is bírósághoz kerül az ügy mit csinálnak?Semmit.Még ejnye-bejnyét se kap az illető.Leüli azt a pár napot azt kész.A lopott tárgy az meg persze sehol sincs

Gondolom nem egy hónapot vártak vele míg felkeresték a tolvajt hanem egyből utána szegődtek ahogy ellopta.Meg rá kell nézni az illetőre,ha cigány akkor szerintem nyilvánvaló hogy ő a tettes.Most ha elkezdik pátyolgatni/kényeztetni a tolvajt akkor ott folytatja ahol abbahagyta.De ha jól megverik akkor talán tanul az esetből.Ezt kéne mindenkinek csinálnia,a tolvajkergetők csak példát mutattak dehát mivel itt mindenki a bűnözőket védi ezért inkább elkezdtek siránkozni hogy milyen szemetek ezek az egyének hogy ártatlan bűnözőket vernek meg

2015. máj. 4. 20:29
 19/25 anonim ***** válasza:
56%
Pont ezért a bíróság dolga az ítélethozatal és az önbíráskodás büntetendő, mert ilyen érvek vannak, hogy ha cigány akkor biztos bűnös.
2015. máj. 4. 20:43
 20/25 tetro ***** válasza:

20.29

nem tudom honnan szeded ezt, hogy a rendőrség le se sz@rja az ilyeneket. szerintem ha felhívod a rendőrséget, hogy itt állsz az ellopott bicikliddel és a tolvajjal, aki közre fogtok, akkor tuti kimennek. Nem sok dolgom volt rendőrséggel az életemben, de amikor ellopták a biciklim, akkor mintha a kerület minden rendőre odajött volna. :D Nulla nyom, esély szikrája sem, de hét rendőr rögzített nyomokat. Persze ez egyáltalán nem releváns, hiszen csak egy példa, te pedig bizonyára rendelkezel valami többlet információval, ami alapján az állítod, hogy a rendőrök úgyse mennek ki.

2015. máj. 4. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!