Mit gondoltok? Kapni fognak levelet a szüleim vagy az iskola? (többi lent)
Sziasztok! Tegnap voltam egy beülős szórakozó helyen, ahol rengetegen voltunk, nem fogyasztottam nagyobb mennyiségű alkoholt,egy pohár vodka narancsot ittam, viszont tubákot igen. (dohánypor, amit az orrba szívnak, elvileg picit jobb mint a cigaretta.)Jöttek a rendészek, és hát pont látták, hogy felszívom.. Félrehívtak és igazoltattak. Megkérdezték a nevemet, lakcímemet, édesanyám nevét, illetve a koromat. Mindent elmondtam őszintén. Le is ellenőrizték valami kütyün, hogy igazat mondtam, látták hogy igen. Aztán mondták nekem, hogy mit gondolok mi lenne ha a suliba küldenének levelet és hívnák a gyermek védelmiseket.. Miután jól megijesztettek, pár percre rá mondták nekem hogy sétáljak haza. Úgy is tettem, hiszen nagyon megijedtem, hazakísért egy fiú barátom. Fél 10re már itthon voltam. Mit gondoltok? Szüleim illetve az iskola fog levelet kapni? Hány napon belül szokták ezeket a leveleket küldeni? Értelmes válaszokat szeretnék, nem szeretném ha kioktatnátok, illetve a nevelésemről beszélnétek. Köszönöm.
15/L
# 2/2 Időpont ma 16:16
Végülis, tényleg az a bunkó paraszt, aki:
- A dolgát végzi
- Próbálja a kérdezőt rávezetni arra, hogy nem feltétlen egészséges amit művel. Azzal ne gyere, hogy "jajj, de a korosztálya", mert leszarom, hogy a korosztálya is hülye.
Kérdező:
Nem valószínű, hogy kapna levelet bármelyik, valószínűleg ijesztésnek szánta csak.
Ezt pedig ne vedd kioktatásnak de ez ne feltétlen bátorítson fel, hogy messzebb húzd meg a határt :-). Nem azért mert törvénytelen, vagy anyu/apu/rendőr leszid érte, hanem mert egészségtelen. A tubák van olyan rossz mint a cigi, csak más mellékhatásai vannak. Hiába nincs égés pl. könnyebben leragad a légcsőben, tüdőben, orrban, hiszen szilárd. Egy vodka-narancs pedig nem a világvége. Pláne ha esetleg placebo vodka-narancs volt :-D.
Jah, és nem, nem vagyok erkölcscsősz. Egészségcsősz vagyok :-)
'Tegnap voltam egy beülős szórakozó helyen, ahol rengetegen voltunk, nem fogyasztottam nagyobb mennyiségű alkoholt,egy pohár vodka narancsot ittam,'
Ezert onmagaban siman bezarathatnak a helyet, 18 ev alattit alkohollal kiszolgalni nem tulzottan legalis.
A tubak meg... hat olyan szep noies szokas, mit mondjak. Esetleg a bagoragast is kiprobalhatnad, az sem sokkal undoritobb.
Szerintem még nem fognak sehova levelet küldeni, de mérget nem vennék rá. Viszont abban biztos vagyok ha még egyszer lebuksz ilyesmivel akkor tuti intézkednek.
Az emberi oldalát meg már említették előttem. 15 éves lány " beülős " helyen, alkohol és tubák... szüleid sajnálnám főként, ha ezt megtudnák, mert gondolom nem tudnak róla.
Ugyan már emberek... Ki nem ivott alkoholt 15 évesen? Ki nem gyújtott rá egy cigire vagy bármi másra? Az emberek 90%-a megtette, mégis teljes értékű ember vált belőle felnőttkorára, ha tudta hol a határ.
Kérdésedre válaszolva senki nem fog semmilyen értesítést kapni az esetről, csak beparáztattak.
# 8/8 Időpont ma 18:52
Látod-látod, ugyanezt írtam fent, csak úgy néz ki túl hosszú volt a lepontozóknak :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!