Milyen öntöltő gázpisztolyt vegyek?
Kérdező vehetsz PK 380-ast is, kérdés kijön ez az hatvanezerből. Igaz hogy acélból van a szánja, de attól még nem lesz megbízható, nem vagyok biztos benne hogy ilyen forint, euró árfolyam mellett érdemes e egyáltalán Umarex gázfegyvert vásárolni.
Forgópisztoly vonalon valóban a HW37-HW88 amiket érdemes megvenni, minden tölténnyel működnek, csak a kakasrugójuk gyenge egy kicsit, de azon lehet segíteni. Nekem négy darab van, nagyon szeretem őket, van hogy kettő van nálam egyszerre, tökéletesen megbízhatóan működnek Wadie gáztölténnyel.
1. Leírta,hogy ÖNTÖLTŐT akar a revolvere mellé.
2. Ott a link a xar Waddie töltényekről,de mivel nem megy az olvasás neked így kiemelem: "hogy meg kell találni azokat a létező, ma is gyártásban levő gázrevolver-típusokat, melyek megbízhatóan üzemeltethetőek a Wadie-féle 9 mm R. Knall gázpatronokkal.
A „ma is gyártásban levő” kitétel fontos, mert például a Weihrauch HW88SA és HW37 nem működik velük, de az ősrégi HW1G és HW10GR remekül, viszont azokat lassan 20 éve nem gyártják..."
3. Vesz HW37-et és? Ő nem szerelheti,mert ILLEGÁLIS! A fegyvermester X összegbe kerül,ráadásul akkor sem lesz öntöltő. :)
A 2 legnagyobb hazai gázpisztolyos fórum (Index és Nethírlap) felhasználói szerint is xar a Wadie töltény!!!
19.
1. A betekert szűkítő miatt sajna hátrafelé is köpi a gázt. :(
2. A komolyabb módosításokhoz fegyvermester kell,jogilag és szaktudásilag. Márpedig ez drága.
3. A mai töltények gyenge lőpor töltetűek,ezért nem működik sok 80' vagy 90' években készült öntöltő gázpisztoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!