Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek helyes az hogy a...

Szerintetek helyes az hogy a rendőrök csak akkor csinálnak valamit ha már megtörtént a baj?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mesélte hogy valamelyik nap sétált az utcán hazafele.Mögötte ment kb 4 cigány és mindenféle finomságokat kiabáltak neki (elvágjuk a torkodat stb) Mivel az ismerősöm félt ezért értesítette is a rendőrséget menet közben hogy küldjenek ki oda valakit erre az volt a válasz hogy amíg nem történt semmi addig nem küldenek ki senkit.Tehát amíg nem folyik vér addig nem tesznek semmit

Normális ez a hozzáállás?

2015. febr. 19. 19:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Az tényleg igaz hogy aki egyetemre járt az több mint valószínű hogy egy agymosott marha mint amilyen te vagy

Én nem tudom hol élsz te sötét gyökér de ebben az országban igenis félni KELL a cigányoktól mivel nem csak a rendőrök védik őket hanem a törvény is.Ha pedig megvéded magad tőlük akkor TÉGED csuknak le.Tapasztalatból és hallottak alapján is tudom hogy a rendőrökre NEM lehet számítani.Nem véletlenül vannak egyébként a rendőrviccek

Sajnos ez a valóság,ha egy horda cigány van mögöttem akkor igenis VAN esély rá hogy megkéselnek mivel ők nagyon jól tudják bármit megtehetnek a törvény őket védi.Ezért jóhogy felhívom a rendőröket de mivel ők beintenek ezért csak magamra számíthatok.De ha gázpisztoly használok ellenül akkor meg lecsuknak évekre a börtönbe míg ők nyugodtan gyilkolászhatnak tovább

Az pedig hogy szerinted ebben az országban szólásszabadság van mindent elárul rólad.Egy igazi birka bérenc vagy,gratulálok te szánalmas loser...

2015. febr. 21. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hivatásos katona vagyok lassan 10. éve, és hidd el, hidegen hagy a tudatlanságod. Csak sajnos pont a tudatlanságod miatt nem tudod, a pszichológiai és szociológiai hátterét ennek az egésznek. VANNAK rendőr ismerőseim/barátaim. Nem tudok olyat, hogy valakit lecsuktak, mert gázpisztolyt használt. Sajnos arra a 8.osztályos proli rétegre, akinek anno a komcsik átmosták az agyát szállt rá most a jobbik. A börtönökben a cigány fogvatartottak hány százalék ? 75 ? több ? Akkor kezdjük el nyirbálni őket ? A börtönökben a férfi fogvatartottak száma 97,3%, akkor most mi van a férfiakkal ? Őket is el kell kezdeni üldözni ?

Szánalmas ez az egész, csak remélni tudom, hogy egyszer lesz annyi értelem a fejedben, hogy átlássad ezt az egészet, mert most tizenévesen nem tudod.

2015. febr. 22. 07:56
 13/19 A kérdező kommentje:

Oh katona vagy?Ez mégtöbbet elárul rólad :D Katonának csak a hülyék mennek akik szeretnének legálisan gyilkolni ÁRTATLAN embereket.Ennyit rólad

Az k.rvára nem érdekel ha ezt meg azt nem tudsz,számos olyan sztorit hallottam ahol azt büntették meg aki megvédte magát a cigányok ellen.Annyira védik azokat a söpredékeket hogy még újjal sem lehet rájuk mutogatni hogy igen ők voltak a tettesek.Nemrégen kiraboltak minket a cigányok,200.000 FT értékben loptak és amikor kijöttek a rendőrök és mondtuk nekik hogy kik voltak (mert ugye mi tudtuk) akkor még nekünk estek hogy ne gyanúsítsuk meg őket (a cigányokat) mert ezért megbüntethetnek.Na erre varjál gombot.Pedig ha elkezdtek volna nyomozni akkor kideríthették volna hogy ők voltak.Csak ugye a fánkzabáló alkoholista rendőrök leszarják magasról az egészet.Ujj lenyomat?Áááá azt se tudják hogy kell ujjlenyomatot leszedni.Nyomkövető kutyák?ÁÁÁ nem mert esett egy minimális eső,jó duma

A börtönös duma meg hogy jön most ide?Ezzel azt akarod mondani hogy nem csinálnak semmit a cigányokkal mert tele van a börtön?Ja hogy ez a magyarázatod erre?Értem :D

Beszélsz itt arról hogy tizenéves vagyok holott te vagy tizenéves értelmi szinten,vagy talán még azt sem éred el.Na mindegy menjél csak gyilkolni az ártatlan emberek,erőszakolj nőket,úgyis ehhez értenek csak a katonák.Miattatok ilyen szar a világ

2015. febr. 22. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, leírnád szó szerint a beszélgetést? Mert arra, hogy "öten követnek, és fenyegetnek, hogy megölnek" ki fognak menni a rendőrök, de arra, hogy "veszélyben érzem magam", nem. Egyébként bármelyik baromságodat alá tudod támasztani forrással, vagy csak a levegőbe beszélsz?
2015. febr. 22. 17:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát öreg, csak remélem, hogy majd egyszer megvilágosulsz. sajnos. Te mivel tudod bizonyítani, hogy a cigányok voltak ? Mert ha csak simán "tudjátok, hogy a cigányok voltak", az édes kevés lesz a bíróságon. 13 évesen pedig ne a kuruc.infot böngésszed, hanem tanulj, akkor talán te magad is rá fogsz jönni, hogy működnek a dolgok és nem más hazugságait kell elhinned. A hivatásomra tett megjegyzéseidről eltekintek, mivel a börtönös dolog amit írtam úgy nem esett le ahogy volt, ezért arra következtetek, hogy tényleg gyerek vagy, aki az 5.o. történelem könyvből azt tanulta, hogy a katonák legálisan gyilkolásznak, fosztogatnak stb.
2015. febr. 22. 19:17
 16/19 A kérdező kommentje:

Nyugodt lehetsz elmondta az ismerősöm a rendőröknek hogy milyen finomságokat szóltak oda neki,nem csak annyit mondott hogy "veszélyben érzem magam" mert ennyi erővel minden harmadik ember hívhatná ezért a rendőrséget.A személyesen megélt "baromságaimat" mégis hogyan támaszam alá forrásokkal?El kell hogy szomorítsalak ez nem baromság hanem a VALÓSÁG.De minek is magyarázkodjak neked,valószínűleg te is rendőr lehetsz vagy pedig egy olyan ember aki még sose kérte a rendőrök segítségét...

Sajnos itt neked kéne megvilágosulni,de mivel katona vagy ezért erre semmi esély sincsen,örök sötét maradsz.Hogy mivel tudom bizonyítani hogy a cigányok voltak?Lássuk csak,van pár dolog ami elég egyértelműen utalnak arra hogy ők voltak:

-Loptak tőlünk már cementet és különböző építkezéshez kellő cuccokat és láss csodát pár nappal később abból kezdték fel építeni a házukat

-Loptak tőlünk vas lemezeket is amiket a kocsmárosnak adtak el.Ezt a kocsmáros mondta nekünk

-A kinti WC-t is ellopták és áthúzták a kerítésen ami le is volt lapulva.(A köztünk lévő kerítés)

-De ha ez még nem elég a rendőröknek csak átkellett volna menni hozzájuk.Ordít a kinti dolgokról hogy mind lopottak ráadásul az ottani kutyák is siralmas körülmények között élnek amiért elvileg megkéne büntetni őket (Persze nem házörzésre vannak ott a kutyák hanem egy kis parányi ketrecben arra várva hogy vigyék őket kutyaharcra ami ugye szintúgy illegális)

-Többször is rajta kapták őket lopás közben amúgy

-Egy kis rendőri nyomozással pedig simán rájuk lehetett volna bizonyítani hogy ők voltak.Dehát a rendőrök nem csináltak semmit.Egy kompresszort is elloptak amit ugyebár bevittek szétszúzatni a méhtelepre.A barom rendőrök arra se vették a fáradtságot hogy nyomozzanak a méh telepeken vagy legalább beszéljenek az ottani tulajokkal.Azért mégis csak 200.000 Ft-or lopásról volt szó

Ehelyett mit csinálnak ezek a semmiravaló rendőrök?Bicikliseket cseszegetnek meg csak bírságolják a lakosságot amíg a bűnözők szabadon gyilkolászhatnak és rabolhatnak.Hát gratulálok.Azt pedig tudom sajnos hogy hogyan működnek a dolgok tapasztalatból is.Úgyhogy nem kell itt álszenteskedned.Azzal sem kell álszenteskedned hogy a katonák olyan ártatlanok pedig ez nem így van,mivel köztudott TÉNY hogy TÖBB ártatlan ember hal meg mint katona.És kik által?A KATONÁK által.Ennyit rólatok

2015. febr. 23. 19:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, teljes mértékben igazat adok neked a helyzettel kapcsolatban, pláne, ha tudjátok is, hogy tényleg ők voltak.

Az viszont semmilyen körülmények között nem jogosít fel arra, hogy olyan személyeskedő stílusban beszélj másokkal és becsméreld a munkájukat, ahogyan azt te megtetted. Sosem tudhatod, lehet, hogy belőled is egy csöves lesz, és akkor már örülnél annak, ha te is katona lehetnél.

2015. febr. 23. 20:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, tehát az állításaidat nem tudod alátámasztani. Pedig azért kíváncsi lettem volna egy olyan esetre, hogy valakit évekre lecsuktak mert gázpisztolyt használt, mivel én többször használtam már gázpisztolyt önvédelemre, és érdekes módon nem bántottak miatta a gonosz rendőrök, és börtönbe sem kerültem. Mellesleg ha ilyen értékeket lopnak tőletek, miért nem szereltek fel egy kamerát, és akkor esetleg kézzel fogható bizonyítékotok is lenne, nem csak annyi, hogy az a cement tegnap a tiétek volt, mert egy alá nem támasztott állítás miatt senkit nem csuknak le. Ha pedig erre azt mondod, hogy úgysem foglalkoznak vele, az azt jelenti, hogy mindez csak annyira zavar, hogy gyakorin pörögjél, de tenni ellene már lusta vagy
2015. febr. 23. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért nem jut eszébe kamerát felszerelni, mert sötét mint az ében. Kérdező ha érdekel, a katonai vezetői képesítésem mellé, ( amit anno a ZMNE-n szereztem) van még egy repülőmérnöki diplomám is. Mielőtt névtelenül a neten belekötsz másokba, akik ki akarják javítani amit rosszul tudsz, talán előbb gondold végig, hogy kit gyilkosozol le. Az palesztínok halora ölték volna egymást ha nem indulnak békefenntartó missziók. Koszovó, ciprus ugyanez. Kit sötétezel te itt le ? Nézd meg, hogy a ZMNE-re anno mennyi volt a felvételi pont, aztán sötétezz. A gázpisztolyos forrásra pedig, én is kíváncsi lennék, hacsak azt is ki nem találtad.
2015. febr. 23. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!