Szerintetek helyes az hogy a rendőrök csak akkor csinálnak valamit ha már megtörtént a baj?
Egyik ismerősöm mesélte hogy valamelyik nap sétált az utcán hazafele.Mögötte ment kb 4 cigány és mindenféle finomságokat kiabáltak neki (elvágjuk a torkodat stb) Mivel az ismerősöm félt ezért értesítette is a rendőrséget menet közben hogy küldjenek ki oda valakit erre az volt a válasz hogy amíg nem történt semmi addig nem küldenek ki senkit.Tehát amíg nem folyik vér addig nem tesznek semmit
Normális ez a hozzáállás?
"Az amerikai rendőrök meg bűnmegelőzés címszóval minden négert lelőnek, az jobb?"
Nem akarom a rendőröket védeni de ez nagyon durva túlzás.Akkor lőnek le valakit ha az gyanús mozdulatot tesz.Épp az a baj hogy a négereket pátyolgatják
Kérdező, ki pátyolgatja a négereket ?
A kérdésedre a válasz, pedig egyszerű.
A barátod HAZUDIK.
Ha te felhívod rendőrséget, hogy 4 cigány el akarja vágni a torkodat, a rendőrség kijön. Próbáld ki, ha nem hiszed.
Látom megjött a rendőrvédő hadosztag :D
Azt mégis honnan tudod hogy nem volt veszélyben az ismerősöm?Bárki aki cigány közelében van VESZÉLYBEN van főleg ha többen vannak és ráadásul fenyegetik az illetőt
Nem tudom hogy az ismerősöm említette e a rendőrségnek a torok elvágos beszólást de az biztos hogy kérte őket küldjenek ki valakit mert nem érzi biztonságban magát.Miért hazudna nekem erről?Különben is ez egyáltalán nem meglepő hiszen köztudott hogy a rendőrök megbízhatatlanok
Atya Isten. Hány éves vagy te szerencsétlen ?
Akkor én is mesélek valamit, jó ?
Azok az emberek akiknek a gárda és hasonló más turbo magyarok kimosták az agyát, azt hiszik, hogy minden cigánytól félni kell és rendőrökre sosem lehet számítani. A komoly baj, hogy ti tényleg azt hiszitek, hogy ha valaki beszól az utcán akkor közvetlen élet veszélyben vagytok és a szemét cigányok meg fognak ölni. Amikor én anno Pesten egyetemista voltam, tudod hányszor beszóltak nekem egy-egy buli után hasonlókat, mint a barátodnak ? Egyszer nem hívtam a rendőrséget, és lááám még mindig élek.
Ki kell ábrándítsalak, Magyarországon szólásszabadság van, ezért (még ha nem is etikus) bárkit lek**va anyázhatsz az utcán következmény nélkül, a barátodnak is adott, beszólhat bárkinek az utcán, őt sem fogják bevinni.
"Magyarországon szólásszabadság van, ezért (még ha nem is etikus) bárkit lek**va anyázhatsz az utcán következmény nélkül"
Ez azért így nem igaz. Bár nyilván nem lesz ügy az ilyesmiből, de ez becsületsértés. Az életveszélyes fenyegetésnek is lehetne következménye, ha bizonyítható lenne.
A szóbeli becsületsértés szabálysértésnek minősül, ha nem a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben hangzik el, illetve nem nagy nyilvánosság előtt történik
A rágalmazás is állna, ha az anyja nem prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!