Kiadják nekem? Tanúként a rendőrség nekem megmutatja a jegyzőkönyvet? Vagy kaphatok róla másolatot? .
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 14:11
1/7 opened paradise válasza:
Mint tanú,nem biztos.
Miért kéne?
2/7 A kérdező kommentje:
Meg szeretnénk nézni, miért lett feljelentve a családtagom.
2015. febr. 9. 14:18
3/7 CptTomato válasza:
Akkor nem lehetsz tanu ha még csak azt sem tudod milyen ügy van a rendőrségen.
Amúgy amikor beidéznek tanuként kapsz egy levelet és mikor megjelensz tájékoztatnak.
De a rokonodat mindenképp tájékoztatni kell nekik de lehet csak személyesen fogják. És ha téged is tájékoztatnak akkor is csak személyesen.
4/7 A kérdező kommentje:
kaptam idézést
de arra vagyok kíváncsi, hogy pontosan miért lett feljelentve. Testi sértés ilyesmi
2015. febr. 9. 14:23
5/7 anonim válasza:
Ha jól értem, még a tanuskodás ELÖTT vagy!! Így garantáltan nem nézheted meg (egyébként sem,) mertnem arra kiváncsiak, hoyg mit válaszol a feljelentésre, hanem hogy ha kérdeznek valamit töled, arra mit válaszolsz
6/7 A kérdező kommentje:
de úgy gondoltam, hogy miután tanúskodtam
2015. febr. 9. 14:31
7/7 anonim válasza:
Tanúként csak a téged érintő iratokból kérhetsz másolatot, így a saját kihallgatási jegyzőkönyvedből. De azért is fizetni kell, 100 Ft/oldal. És a családtagod is csak azután ismerheti meg az iratok, hogy egyáltalán kihallgatták gyanúsítottként. Utána viszont valamennyi iratot megtekinthet, és mindegyikből kérhet másolatot. Utána annak mutatja meg, akinek akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!