A rendőrségi jegyzőkönyvet postán fogják kiküldeni?
Ma fényes nappal ellopták a táskámból a pénztárcámat, benne az ÖSSZES létező iratommal a munkahelyemen (besurranók...). Szerencsére időben észrevettem, hogy nincs meg a tárcám és 20 percen belül már a bankban voltam letiltatni a bankkártyámat, majd a rendőrséget is értesítettük, akik kijöttek a helyszínre és felírtak mindent.
Amilyen kiakadt állapotban voltam, nem emlékszem, hogy mondta-e a biztos úr, hogy miként kapok én mindezekről papírt, mert akkor a helyszínen nem kaptam semmit. Viszont elkérték a lakcímemet és a telefonszámomat. Postán kapom majd meg a jegyzőkönyvet? Mondták, hogy várjak néhány napot, hátha előkerülnek az irataim valamilyen úton-módon. De azt hallottam, hogy ha újra kell csináltatni mindent, akkor a rendőrségi jegyzőkönyvvel tudom bizonyítani, hogy lopás történt és így kedvezőbben (vagy ingyen?) tudom az új okmányaimat intézni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!