Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek a vonaton! Nem...

Megbüntettek a vonaton! Nem kaptam jegyzőkönyvet nem írtam alá semmit! Lehet rendőrségi ügy belőle?

Figyelt kérdés
Hamis volt a közalkalmazotti kedvezményem. Először közokirat hasmisítást javasolt a kaller meg rendőrségi ügyet a munkahelyem ellen és ellenem. De mikor kifizettem a büntetést 25000 Ftot azt mondták, hogy elnézik és arról írnak papírt, dohányzás miatt kaptak el. Mennyire valós ez, ilyet lehet és így tényleg nem lesz belőle semmi??
2014. márc. 23. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Én őszintén remélem, hogy rendőrségi ügy lesz ebből és nagyon örülnék, ha minden ilyen gennyes csalót leszoktatnának a lopásról.
2014. márc. 23. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet ebből még büntetőjogi felelősségre vonás. Persze a leírtak csökkentik a valószínűségét.
2014. márc. 23. 23:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Den akkor nem kellett volna jegyzőkönyvet kapnom és aláírnom???
2014. márc. 24. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!