Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és el akarok menni egy lányhoz a vidékilány .hu-ról. Azt tudom hogy a telefonjukat lehallgatják, szóval ha a csaj 18 felettinek néz engem és megvan a szex, viszont a rendőrség rájön hogy 16 vagyok akkor lehet belőle baj?

2014. dec. 22. 02:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem fogd a brét, ránts párat rajta, és a fejeddel gondolkodj! Olyannal csináld majd, akit ismersz, és szeretsz. 16 éves létedre igazán törhetnéd a fejed értelmesebb dolgokon is. Atya ég! Egypár évtizeddel ezelőtt azt se tudták az akkori 16 éves srácok, hogy lehet a farkukat pisáláson kívül másra is használni.

20/L

2014. dec. 22. 03:03
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
1. ha nem tartanátok minden srácot balféknek, aki még nem szexelt 14 éves kora felett, most nem tartanánk itt
2014. dec. 22. 03:11
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Az elsőnek adnék igazat! 18 vagyok, mégis bírom.. Majd ha találok egy normális lányt, lefekszem vele.
2014. dec. 22. 03:25
 4/15 anonim ***** válasza:

Kedves második! Első vagyok.

Kérlek ne általánosíts, én nem tartozom ezek közé az emberek közé. A szememben nagyobb lúzer az, aki prostituáltakkal veszti el a szüzességét, azokról meg inkább ne is beszéljünk, akik abban mérik a tekintélyüket, hogy hány szutykot húztak meg!

2014. dec. 22. 03:31
 5/15 anonim ***** válasza:

4#

Lehet, hogy te kivételesen így vagy vele, de elmondható, hogy a társadalom nem.

Még, ha azt is mondja egy lány, hogy nem érdekli hány másik lánnyal volt már előtte, az szinte biztos, hogy az arcára egy erőltetett mosoly fog kiülni amikor egy 20+ éves srác azt mondja még nem volt nővel.

Ez már csak így megy, arra a srácra aki 20 éves koráig nem varr le legalább egy lyukat úgy néznek mintha a Marsról jött volna.

2014. dec. 22. 03:36
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

"szememben nagyobb lúzer az"

A "nagyobb" szóban benne van az is, hogy azért őket is elég nagy lúzernek tartod.

2014. dec. 22. 03:42
 7/15 anonim ***** válasza:

Jaguar_Warrior

Ebben igazat kell adjak, de a kérdező 16 éves, és egy prostituálttal készül ágyba bújni. Ne mondd már nekem, hogy ez még így (a mai világhoz viszonyítva is) rendjén van. És valószínűleg annak a lánynak sem fog őszinte mosoly ülni az arcára, aki megtudja, hogy a kiszemeltje fizetett az első szexért.

Különben is, aki hajlandó az értékrendjét merően alacsony színvonalra adni csak azért, hogy lépést tudjon tartani a mai világ értékrendjével (valahol a béka segge alatt), az egy szánalmas alak, és továbbá ne várjon semmi jót az elkövetkezendőkben.

4-es voltam.

2014. dec. 22. 03:46
 8/15 anonim ***** válasza:

Nézd, ez régebben sokkal egyszerűbben ment amikor az apák sokszor elvitték a 15-16 éves fiukat egy bordélyba, hogy ott "férfivá váljon".

Bár én sem tartom túl szerencsésnek a kérdező hozzáállását. Még elég fiatal és úgy vélem önállóan prostizni inkább akkor indokolt, ha egy adott férfi elég tapasztalt már és per-pillanat semmire egyébre nem vágyik egy gyors és diszkrét aktusnál.

2014. dec. 22. 04:18
 9/15 Noydra ***** válasza:

8: El tudom képzelni, milyen jó lehetett, mikor egy büdös qrv@ rádveti magát, mikor 15 vagy.:D

Én kihagytam volna, akkor is, most is.

16 évesen meg mi a szart akar prostizni te jó ég...

2014. dec. 22. 07:16
 10/15 anonim ***** válasza:

9. jajaja, tudjuk, te csak szerelemből és csak házasság után szexelsz

na húzz innen a saját erkölcsösségedet fényezni :D

enélkül is tudjuk, hogy mekkora király csávó vagy

2014. dec. 22. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!