Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből szerelem/kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből szerelem/kapcsolat?

Figyelt kérdés

Szó szerint azóta ismerjük egymást mióta az eszünket tudjuk,óvoda,állt suliba csoport és oszt társak voltunk és közel is laktunk egymáshoz.Nagyon sok időt töltöttünk együtt!

Szóval egy egész kis kor óta tartó barátságból lehet szerelem?

2014. dec. 8. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet. Mostani párommal is csak barátok voltunk sokáig, igaz mi csak pár hónapig ismertük egymást előtte.
2014. dec. 8. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet ha ő is benne van
2014. dec. 8. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Esetleg valaki hasonló helyzetbe van?

Vagy van valakinek ilyen téren tapasztalata?

2014. dec. 8. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem van, gyerek korunk óta ismertük egymást nekem tetszett én neki nem ez kb 15 évesen aztán 17 voltam ő 18 és megtetszettünk egymásnak 5 évig tartott de nagyon rossz vége lett.
2014. dec. 8. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!