Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem olyan már velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olyan már velem a lánybarátom?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit még a nyáron ismertem meg,kb olyan 200 km-re lakik tőlem,nyáron találkoztunk utoljára de minden jólmegy akkor karácsonyra megint láthatom őt.Régen olyan jól eltudtunk beszélgetni facebookon,most meg úgy érzem hogy már nem jelentek neki semmit.Régen még rám írt,de most már csak én írok rá.Mostanában ilyen 1-2 szavas válaszokat ír.Mindennap beszélünk,mindig én írok rá.Talán már ezt unja??Néha kiesik 2-3 hét hogy nem beszélünk egymással,de aztán ismét folytatódik a beszélgetés.Néha úgy érzem,hogy nem tudom mit akarok.Valamikor el akarom őt felejteni,de valamikor már látni szeretném őt és átölelni.Talán csak ilyen "pótlék" vagyok a számára?valaki segítsen már :(

Néha már a sírás folytogat miatta.Nagyon bízok benne,hogy még karácsonyra újra láhatom őt.Mert hiányzik.

2014. dec. 7. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm.Egyébként nem lehet hogy van valakije?
2014. dec. 7. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban.

Mi változna, ha találkoznátok karácsonykor?

Tudja, hogy te hogyan érzel iránta? Ő mit gondol rólad?

Ha ezen gondolkozol és csak ezt erőlteted akkor nem is lesz jobb számodra.

2014. dec. 7. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:

#1!

A lanybarat es a baratno nem ugyanaz ;)

2014. dec. 7. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Pontosan. Csak pótlék vagy.

Sajnos nekem is volt olyan időszakom, amikor így kihasználtam egy fiút. Csak akkor volt fontos és akkor írtam rá, amikor a barátommal éppen rosszba voltunk, nagyon nem vagyok magamra büszke ez miatt, de amúgy igen a lányok általában ezért csinálják ezt. Ha fontos lennél neki akkor ő is keresne mindig.

2014. dec. 7. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet több dolga van, mint azelőtt.
2014. dec. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!