A polgár örség eröseb a jobbikos csendörségtöl?
Figyelt kérdés
El akartam menni a polgár örséghez. Egy hivatalban vanak a rendörökel. Montam, hogy nincs érecségim de meg akarom csináltatni. A polgár ör fönök azt monta, hogy nem vesznek be de jobbikos csendörnek jo leszek. Oda tényleg nem muszáj érecségi2014. okt. 10. 22:11
1/15 anonim válasza:
Gratulálok, igazi jobber vagy:-) Isten hozott köreinkben.
2/15 anonim válasza:
Ha ez valódi kérdés -> *facepalm*
Ha ez vicc akar lenni -> nem jó vicc.
3/15 anonim válasza:
Udv jobber. Azt hallottad mar, hogy mifelenk szerencsere nincs csendorseg?
4/15 Tharos válasza:
Én úgy tudom, hogy a jobbikos csendőröknek nagyobb a power leveljük, de mindjárt hozom a fürkészemet és lemérjük.
5/15 anonim válasza:
Átlátszó... aki ennyire debil, az nem találja meg a power gombot a számítógépen.
7/15 anonim válasza:
Írástudatlan kretén, vagy agyatlan libber provokátor (esetleg mindkettő). :D
A polgárőségnek annyi hatásköre sincs mint a rendőröknek.
8/15 anonim válasza:
Szép provokáció:D
A polgárőrök csak civilek, kb annyi jogkörük van, mint egy biztonsági őrnek.
9/15 A kérdező kommentje:
nem prokovacio csak nehezen irok román vagyok de rég ota itt lakok
2014. okt. 10. 22:48
10/15 anonim válasza:
Pedig ilyen írástudással nem lesz meg az érettségi! A magyar nyelvre rá kell állnod keményen, ha érettségit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!