Miért hiszi azt sok jobbikos, hogy a Jobbik majd olyan demokráciát vezet be, mint amilyen Oroszországban van?
"Mit is ért el a jobbik mióta létezik, azon kívül, hogy napi 24 órában zsidózót-cigányozott-b***ot és ezzel a fidesz malmára hajtotta a vizet?"
A jobbikos vezette településeken munkahelyek jöttek létre,a helyieknek van keresetük,csökkent a bűnözés,majdhogynem teljesen megszűnt,és a fiatalok hazajöttek.Ha ezt megvalósították kicsiben,nagyban miért ne menne?
Azért a parlamenten belül is változna pár dolog például odafigyelnének a kettős állampolgárokra,és talán megvalósítanák a régóta várt elszámoltatást is.
Az EU-val kapcsolatban pedig a csatlakozási szerződést akarják felülvizsgálni,a jobbik euroszkeptikus és ugye az euroszkeptikus pártok nem Európai egyesült államokat akarnak,hanem a nemzetek Európáját.
És ami egészen biztos hogy változna az a rendvédelem,a rendőrök nem lennének ennyire korlátozva mint most.
Én jobbikos vagyok,de sose hittem hogy olyan "demokrácia" lenne mint Oroszországban,és nem is akarnám.
"Mit is ért el a jobbik mióta létezik, azon kívül, hogy napi 24 órában zsidózót-cigányozott-b***ot és ezzel a fidesz malmára hajtotta a vizet?"
Rendet, fegyelmet és rohamos fejlődést az ország számos településén.
Hát lett egy csomó rovásírásos helységnévtáblánk meg Trianon-emlékművünk.
Most mondd azt, hogy ez semmi. :)
"A jobbikos vezette településeken munkahelyek jöttek létre,a helyieknek van keresetük,csökkent a bűnözés,majdhogynem teljesen megszűnt,és a fiatalok hazajöttek."
Igen és persze gondolom mindezt a Kurucinfón és az Alfahíren olvastad, amely oldalakat természetesen egyáltalán nem jobbikos kötődésű szerkesztők üzemeltetnek. :)
Hát én nagyon remélem, hogy nem olyan lenne, mint most vagy az MSZP alatt.
A külföldről finanszírozott civilszervezetek ellen ügynöktörvény kell, hogy ne tudjanak "bizonyos" ideológiákat terjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!