Van olyan Jobbikos ismerősötök, aki kivándorolt Iránba?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 20:23
1/12 anonim válasza:
Neked van olyan baloldali ismerősöd aki cigányokhoz költözött?
2/12 anonim válasza:
Csak azért kérdem mert attól hogy valaki kiáll valamiért még nem kell elhagyni a lakóhelyét/szeretett hazáját.
3/12 anonim válasza:
Más dolog, ha valaki a száját jártatja és dicsér egy országot, megint más, hogy oda menjen ő is lakni.
4/12 anonim válasza:
"Más dolog, ha valaki a száját jártatja és dicsér egy országot, megint más, hogy oda menjen ő is lakni."
lásd: ballibsik részéről a "roma kultúra" dicsérete, de még egyikük sem költözött putriba a belvárosi villanegyedből
5/12 anonim válasza:
Igen, de csak negyedannyi mint amennyi DK-s ment ki Izraelbe.
6/12 anonim válasza:
ez a kivándorlás csak a zsidóknál divat, és kérdező te is magadból indulsz ki
7/12 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, aki iránból ideköltözve Jobbikos lett. Erre mit lépsz?
9/12 anonim válasza:
Ez teljesen valószínűtlen állítás.
10/12 anonim válasza:
A magyarok őseinek egy része az ősi perzsiából érkezett. Aki nem hiszi el, utazzon ki Tehránba és a nagy múzeumban láthatja a bizonyítékokat.
Hozzá teszem: én voltam kint és láttam a bízonyítékokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!