Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőr vagy külföld. Melyik a...

Rendőr vagy külföld. Melyik a jobb döntés?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam hogy eléggé megterhelő a rendőrök munkája, sok az idegeskedés és kevés a szabadidő meg a fizetés. Ennek ellenére még vonz ez a hivatás (lány vagyok), de kicsit elbizonytalanodtam.

Megérné a mai világban rendőrnek menni? Vagy menjek külföldre és ott próbáljak szerencsét, ami már több éve az álmom?

Előre is köszi a válaszokat.

2014. aug. 19. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%

A szüleidnek termeled te meg a malacsültet Sertés!

Adózok a fizetésem után, és a boltban is, úgy mint te jobb esetben. Külföldi munkával te mit termelsz az államnak?

Ostoba.

2014. aug. 26. 17:19
 12/13 Sertés ***** válasza:
10%

Miért is kevered ide a szüleimet, kedves adómból élő?

Tudom ez számodra bonyolult, de te (aki a stílusod alapján rendőr lehetsz) nem végzel értékteremtő munkát és az államtól kapsz fizetést, akinek -milyen meglepő- az értékteremtő munkát végző emberek adóztatásából van bevétele. Tudod, azokból az általad ostobának tartott dolgozókból, akiknek ti stílusbemutatót tartotok itt és a valóéletben egyaránt...

Ami pedig a kint dolgozókat illeti, az általuk megtermelt és hazahozott valuta százmilliárdos bevétel az államnak, míg ti, akárcsak a közmunkások, segíjesek, könyvtárosok: NULLA!!!

2014. aug. 27. 22:10
 13/13 anonim ***** válasza:
23%

Sertés!

Ha rendőrök nem lennének, akkor a bűnözőket senki nem kapná el, ha nem lenne egészségügy akkor meghalnál, ha nem lenne tűzoltó, akkor bent ragadnál az autód roncsaiba, ha nem lenne BKV sofőr, nem jutnál el dolgozni.

Ezeket az embereket mind az állam fizeti, és kell a mindennapokhoz. Abban becsülendő ez a munka, hogy nem külföldre termelünk, be vagyunk jelentve, és nem kell mutyizni, mint a vállalkozók. A kormány nyugdíj megtakarítás felélését képzeld, mi azaz adófizető állampolgárok fizetjük a jelenlegi nyugdíjasoknak.

Azt nem mondtad, hogy annyi agyad is van, mint egy sertésnek.

2014. aug. 28. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!