Rendőr vagy külföld. Melyik a jobb döntés?
Sok helyen olvastam hogy eléggé megterhelő a rendőrök munkája, sok az idegeskedés és kevés a szabadidő meg a fizetés. Ennek ellenére még vonz ez a hivatás (lány vagyok), de kicsit elbizonytalanodtam.
Megérné a mai világban rendőrnek menni? Vagy menjek külföldre és ott próbáljak szerencsét, ami már több éve az álmom?
Előre is köszi a válaszokat.
külföld
vagy ha nagyon ez az irány, akkor helyszínelő vagy hasonló. de ez is inkább külföldön.
Nekem is kezdődnek a gondok a gyomrommal, annyit mondott az orvos, hogy rendőrbetegség. Ugyan ez az álmomban fogcsikorgatás, stressz okozza.
Ha most kellene választanom, akkor érettségi után megyek ki külföldre. Ha rendőrnek jelentkezel, akkor csak úgy tudsz kimenni, hogy leszerelsz, és soha nem lehetsz rendőr.
Akik a kollégák közül kimentek, nem jönnek vissza, és az ismerősök sem, szóval csak nem lehet külföldön rossz.
Köszönöm mindenkinek a gyors választ :)
Első: még nem tudom, egyenlőre kinti hiányszakmákat keresek, több helyen is azt mondják ezekkel könnyen el lehet helyezkedni
nem kell sajnálni ezeket. maguknak csinálják a stresszt, ha igaz egyáltalán ez az egész.
én inkább azokat sajnálom, akik csinálnak valami elkövetést és az eljárás sokkal nagyobb sérelemmel jár, mint az ítélet. Mondjuk túl hosszú. Vagy élteteket tesz tönkre szükségtelenül. Passzolják az elkövetőt sorban egymás után új és új hatóságoknak és a mindegyik elvesz tőle valamit és ad helyette betegséget.
Év 6 éve tettem egy hamis (szerintük hamis, szerintem, csak téves) bejelentést a 107-re és most sincs ítélet, csak első fokon. Az ítélet próbára bocsátás. Megőszültem, 3 szor volt elmeszakorvosi szakértői elmevizsgálat, hajnali kiszállás a házamhoz lakhely szerinti ellenőrzésre és 2 éven át köröztek, amiről úgy szereztem tudomást, hogy az igazoltató rendőr mondta és elengedett.
Tulképpen be akartak zárni a diliházba és el akarták venni a pénzemet. Meg is tették volna, csak rájöttek, hogy nincs a nevemen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!