Eléggé aggódóm! 17 éves vagyok és kb.1 hónapja a Tescoban beleittam egy üdítőbe és visszatettem a polcra! A helyszínen beismertem és kifizettem az árut! Az okozott kár 301 forint! Mire számítsak?
"Szerintem nem b*asztam ki senkivel! Kifizettem az elvittem az üdítőt! Az értelmes válaszokat köszönöm! A többi meg biztosan nem hibázott életében soha semmit... !"
b@szod ha nem buktál volna le akkor otthagyod a polcon más meg leveszi!!!!
azért vetted le és fizetted ki mer lebuktál!!!!
ha nem buksz le kisétálsz mint aki k. jól végezte a dolgát
mondom nem érdekelne a tesco 250 Ft kára (amit valakinek a fizetéséből vonna le)
és nehogy már neked álljon feljebb!!!! nem lehet felfogni:@
mellesleg ezzel nagyon menő akartál lenni vagy mi?
most meg félsz hogy mi lesz
ha akkor nagy arcod volt, legyen már most is az
"De te biztos tökéletes vagy ;)"
így van egyetlen hibám hogy hibátlan vagyok :)
na latod ha ilyen nagy arcod van szerintem meg tudod oldani egyedül is a bajodat :)
Nos, nekem is volt ilyesmi dolgom, de ez már 6-7 éve történt. 6-7 ezer forintos volt a kárunk. Amint hazaértem, minden erőmet összeszedve elmondtam anyunak, mi történt. Aztán kb. 3 hónap mulva érkezett egy feljelentés, és be kellett menni a polgármesteri hivatalba egy elbeszélgetésre. Elmondtam, hogy többet nem csinálok ilyet és nagyon sajnálom. A gyámügyre be kellett járnom még párszor. Ennyi történt. Elég szerencsésen megúsztam. Akkor abban a 3 hónapban ugy bevoltam f..., hogy elvette a kedvemet minden ilyesmitől. Egy szalmaszálat nem emelnék el sehonnan.
Nyugi, 300 forintért nem fognak bevarrni:) Főleg, ha nem vagy 18.
Legközelebb valld magad cigánynak és nagy hangon rasszistázd le az összes biztonsági őrt. A végén ők fognak elnézést kérni. :)
Amúgy hibáztál, kicsit rád ijesztettek, ami nem gond legalább nem csinálsz többet ilyen, vagy ennél nagyobb hülyeséget. Nem hinném, hogy súlyosabb következménye lesz, az meg jó hogy tanultál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!