Eléggé aggódóm! 17 éves vagyok és kb.1 hónapja a Tescoban beleittam egy üdítőbe és visszatettem a polcra! A helyszínen beismertem és kifizettem az árut! Az okozott kár 301 forint! Mire számítsak?
Egyszer már válaszoltam.
Most a kommentelőket kommentelném (szabály megsértése miatt bocsánat, de mod úgyse néz ide, hogy milyen jellegűeket írnak.
Szóval:
"Remélem az lesz, hogy valami halálos fertőt elkaptál...."
Hát fiam, Te is csak egyet rontottál el az életben: Élve születtél. Ha egy tyúknak mérhetnénk az IQ-ját, akkor hozzád képest Einstein lenne.
"Bemész a mosdóba és iszol CSAPVIZET kisfiam.
DE nem LOPSZ."
Nos... hivatalosan nem lopott. Nem a pénztárnál fizetett. Irigyled? Ez van. Sprite.
Amúgy ebből látszik, hogy az emberek empátiaképessége egyenlő a mínusz x-szel (x eleme N).
"csak tudnám miért kellett beleinnod? Remélem elkaptál valamit...."
Nos... ennyi erővel akár Te is elkaphatsz akármit. Sőt. Van olyan is, hogy nem kapják el azt, aki ilyet csinál. te pedig megveszed. Lehet, hogy másnap már édes szüléd a lelkésszel beszélget a feltételekről. (Hadd legyek olyan, mint Te: remélem csak a trágyadomb mellett kapsz sírhelyet. (Különbség kettőnk között: Én nem gondolom komolyan!))
"Az édesanyámnak egyszer ellopták az egész havi nyugdíját egy olyan üzletbe,ahol van kamera.Mire visszamentünk nem volt se kamerafelvétel,se pénztáros,se blokktekercs.Magyarul innentől b@szott rá a rendőrség.
Az,hogy abban a hóban miből éltünk?A kutyát nem érdekelte."
Nos... ehhez kétféle kommentem van:
1) (ez kicsit erős lesz, de azért van benne valami szerintem) Elég jól tudtok spórolni, ha 50e-ből kijöttök 1 hónapban. Remélem nem csak a nyugdíjra alapoztok...
2)Sajnos ez így van. Lesz@rják, hogy éhen döglesz, és azt mondják, miért nem vigyáztál jobban. Idősebbekkel abszolút nem foglalkoznak (tapasztalat) :(
Exem járt úgy, hogy telefonját vitték el egy üzletből. Mikor visszamentünk, semminek se volt nyoma. (csendben hozzáteszem, segélyosztás lehetett, mert az összes etnikum ruhaboltban volt, és vették a csillogóvillogó "kisértékű" cuccokat. Nameg valószínűleg ki akarták egészíteni a hasznukat...
Ezek megúszták. Pedig NEM fizettek!
Végül: Tényleg legyen tanulság ez most Neked (Kérdező)...
Hacsak kicsit hasonlítasz rám, akkor biztos vagyok benne, hogy mégegyszer nem csinálsz ilyet... :-)
A kommenteket kommentelőnek:
Nem volt erős amit írtál...igen csak a nyugdíjra alapoztunk.Ugyanis édesanyámmal egy jóindulatból felajánlott albérletben laktunk,ahol nem kellett sem lakbért,sem rezsit fizetnünk,míg talpra nem állunk.Viszont ezt a rendőrségen nem kérdezték.Akkor még középiskolás voltam.
De különben is...nem tudom minek magyarázkodom.Igenis vannak akik ennyiből,vagy kevéssel többől gazdálkodnak.
Én nem a kérdésre fogok válaszolni és bocs ezért az offért, de már muszáj leírnom, hogy milyen cudar egy világban élünk sajnos, hogy látod kérdező ?, milyen buta, meg hülye emberek vannak, hogy ennyire rossz indulatú hogy lehet már valaki ? Nem is értem ! Némelyik nem tudja hol a határ, de ne is foglalkozz ilyenekkel, ne vedd a szívedre ezeket a jelentékteleneket !
Szebb jövőt :) !
Egy jobbik szimpatizáns :)
KÉRDEZŐ
ez most milyen? bele iszol, visszateszed, más normális ember meg megveszi és azt issza...
lesz@rom a tescot de a normális emberekkel azért nem kéne kib@szni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!