Eléggé aggódóm! 17 éves vagyok és kb.1 hónapja a Tescoban beleittam egy üdítőbe és visszatettem a polcra! A helyszínen beismertem és kifizettem az árut! Az okozott kár 301 forint! Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Most jött a levél egy adatvédelmi nyilatkozattal amit 8 napon belül vissza kell küldenem! Soha nem volt ilyen esetem! Aznap szakított velem a barátnőm és emiatt nagyon kivoltam.. olyan: "nem érdekel semmi" hangulatom volt! Bár tudom,hogy ez nem mentség! A pénzbírságtól nagyon félek mert anyagilag nem állunk valami jól és a dolgot is nagyon megbántam! Mi lesz szerintetek?2010. jan. 5. 19:18
11/44 A kérdező kommentje:
Nem azért loptam mert "anyagilag nem élünk jól" Nem is tudom ezt honnan veszed (Y) xD Ha értelmesen elolvasnád a kérdést akkor rájönnél! Aki a kérdésre válaszolt annak köszönöm szépen!
2010. jan. 6. 14:55
12/44 anonim válasza:
ez még az ügyészségre sem fog eljutni :) megáll rendöri szakba ha lenne vlm de nem hsizem hoyg lenne 300ft .... adj a jardoknak egy 1000-t xD nah de tényleg nem hsizem hoyg lenne belöle extra
13/44 anonim válasza:
Ha már lopásról van szó, akkor említsük meg azt is, hogy ezek az üzletek aztán tényleg lopnak az embertől... csak egy idézet "az lett a módi, ha nem rabolsz boltot a bolt rabol ki" by Furakor..
14/44 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolón jót nevettem ! :D Szerintetek mi lesz ebből az egészből?
2010. jan. 6. 22:39
15/44 anonim válasza:
ebböl??:D semmi lese szarnak kifetted bevallottad ugy hogy neaggódj
16/44 anonim válasza:
Onnan veszi hogy a többiek írták te meg nagy bőszen köszöngeted meg a válaszokat.
17/44 anonim válasza:
Ismerek valakit akinek van egy súlyos testi sértése,és egy könnyű testi sértése,garázdaság.
Tudod mit kapott?
50ezer pénzbüntetést.Szerintem te megúszod azzal,hogy ejnye.Max megmondod,hogy már nem bírtad,nagyon szomjas voltál.Ugyan már!!! Ezért nem kapsz semmit!De remélem tanulság az elkövetkezendőkre!
18/44 anonim válasza:
Olvasom,hogy valaki azt írta a rendőrség 2000 alatt nem foglalkozik az üggyel!
Hát elmondom,hogy még 50ezer alatt sem.Az édesanyámnak egyszer ellopták az egész havi nyugdíját egy olyan üzletbe,ahol van kamera.Mire visszamentünk nem volt se kamerafelvétel,se pénztáros,se blokktekercs.Magyarul innentől b@szott rá a rendőrség.
Az,hogy abban a hóban miből éltünk?A kutyát nem érdekelte.
19/44 anonim válasza:
Remélem az lesz, hogy valami halálos fertőt elkaptál....
20/44 anonim válasza:
nekem nemrég volt ilyenem ..jegyzötöl kapsz egy figyelmeztetést és kész . birság nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!