Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » HOGY bírnak cigányasszonyok...

HOGY bírnak cigányasszonyok ilyen artikulálatlan hangon üvöltözni, mikor a drogkereskedő családtagjaikat a TEK-esek előállítják? Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=jVYNEsApW5I

Komolyan, mintha fél óráig állatokat nyúznának olyan repedtfazék-hangjuk van.

A video amúgy önmagában is kuriózum, általában a rendőrség hangsáv nélkül teszi közzé a videóit, ezen rajtamaradt....

2014. jún. 26. 21:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Mégis mit vársz? Az embereknek elegük van egy jól körülhatárolható etnikai csoport által elkövetett terrorcselekményekből." "terrorcselekmény"

Jó lesz az köztörvényes bűncselekményeknek is.

2014. jún. 26. 23:00
 22/29 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam írni, hogy a videó alján írva van hogy Heves megyei Rendőr Fökapitányság felvétele. Akkor ezért volt hang is rajta.
2014. jún. 26. 23:16
 23/29 anonim ***** válasza:
Egyébként ez már több éves felvétel.
2014. jún. 26. 23:18
 24/29 anonim ***** válasza:
11%

"Arra nem gondoltál, hogy lehet hogy tényleg ez a réteg támogatja a jobbikot? Most mért nem lehet kimondani nyíltan, igenis van rasszizmus Magyarországon."

Teljesen egyet értek veled, végre valaki aki nyíltan beszél. Legalább idáig eljutottunk, hogy beismeritek. Most már csak azt kéne, hogy nem csak a cigányok készítenek és használnak drogot, hanem a fesztiválokat látogató fiatalok is, akik közül elég kevés a cigány. Meg a teletetkózott, szét pirszingezett alkoholista, őrjöngő, gengszterkedő fiatalok is.

A másik kérdés pedig, hogy az ok megszüntetése után, vajon mire fogtok még rászállni. Most már látom, hogy ugyanolyan szenny banda vagytok mint a cigányok.

Ja igen, és a rasszizmus okának megszüntetésére két mód van. Vagy a rasszistákat szüntetik meg, vagy a rasszizmust kiváltó személyeket. És mivel az utóbbira egyszer már sor került, ezért az előbb említett módot kéne alkalmazni.

2014. jún. 26. 23:28
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen egyet értek veled, végre valaki aki nyíltan beszél. Legalább idáig eljutottunk, hogy beismeritek. Most már csak azt kéne, hogy nem csak a cigányok készítenek és használnak drogot, hanem a fesztiválokat látogató fiatalok is, akik közül elég kevés a cigány. Meg a teletetkózott, szét pirszingezett alkoholista, őrjöngő, gengszterkedő fiatalok is.

A másik kérdés pedig, hogy az ok megszüntetése után, vajon mire fogtok még rászállni. Most már látom, hogy ugyanolyan szenny banda vagytok mint a cigányok.

Ja igen, és a rasszizmus okának megszüntetésére két mód van. Vagy a rasszistákat szüntetik meg, vagy a rasszizmust kiváltó személyeket. És mivel az utóbbira egyszer már sor került, ezért az előbb említett módot kéne alkalmazni."

Csak nem te is ordítoztál a videón?

2014. jún. 26. 23:33
 26/29 #Gábor# ***** válasza:

Őszintén szólva én nem látok semmi kivetnivalót az intézkedésben.

Gyors, dinamikus rajtaütés. Utána meg elfogás. Azt, hogy a cigányasszonyok ott rohangáltak közöttük, erős túlzásnak tartom. Először ott voltak igen, aztán el lettek küldve, utána már csak a lépcsőház előbb óbégattak. Azt meg lehet, amíg magát az intézkedést (pl. bilincselést) nem akadályozzák.

2014. jún. 27. 06:48
 27/29 A kérdező kommentje:

"Egyébként ez már több éves felvétel."

Ezt úgy mondod, mintha nem lenne mindenki tisztában vele.

"ezért volt hang is rajta."

Nem, nem csak a TEK-nél követelmény a hangsáv letiltása a videók alatt. Valószínűleg a bűncselekmény, a szükséges bizonyítás jellegétől függ ez nagyban....

Vannak fent valóban TEK-es videók is, amikben benne hagyták a hangot. Viszont ott az intézkedő kommandós-rendőröket kisípolják. Gondolom még a bíróságon sem szabad megmutatni a hangjukat, nehogy valaki felismerje hangról, pontosan ki van a kámzsában :)

"Teljesen egyet értek veled, végre valaki aki nyíltan beszél. Legalább idáig eljutottunk, hogy beismeritek. Most már csak azt kéne, hogy nem csak a cigányok készítenek és haszn......"

Köszi az egyetértést, viszont én nem erről beszéltem.

"Azt meg lehet, amíg magát az intézkedést (pl. bilincselést) nem akadályozzák."

Valahogy én is így gondolom. Azért a beszólogatás hála az égnek a nyomozók részéről is ment.

"Dolgozni, nem bűnözni kéne"

"Ha nem fogod be a pofád, viszlek be téged is"

"Menjen be a házba, ne uszítson, mert előállítom, ülni fog"

satöbbi. Nagyjából így is kell kommunikálni ezekkel.

2014. jún. 27. 08:09
 28/29 anonim ***** válasza:
83%
nagyon szép videó. ezek másból nem értenek.
2014. jún. 27. 10:28
 29/29 anonim válasza:
Én besz*rtam! Nem bírtak bemászni a kerítésen
2014. júl. 4. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!