Van abban igazság, hogy a cigányasszonyok megérzik, észreveszik, ha valakiben van cigány vér?
Én magyar vagyok, amennyire a felmenőimet ismerem nincs közöttük cigány, a gyerekeim apja pedig dél-amerikai. Az anyósom az a tipikus indián asszony.
Így a gyerekeink közül az egyik tipikus kis indiánlány lett, a másikon viszont látszik, hogy kis keverék. A vicc az, hogy eddig ha mentem valahová csak a nagyobbal, akkor többször megkérdezték magyarok, hogy a kislány apukája milyen nemzetiségű, honnan jött. Szóval levágták egyből, hogy nem cigány.
Viszont két esetben volt, hogy cigányok hitték annak. Egyszer 4 huszonéves a buszon megszólított, hogy de szép a gyerek, milyen szép kis cigánylány. Amikor mondtam, hogy indián vér van benne, akkor röhögtek, hogy persze, akkor bennük is...
Másik esetben a Ligetben sétáltam vele, egy lufiárus szólított meg, hogy: cigány kislyánynak ócsóbb a lufi. Na őt nem világosítottam fel. :-) Kapnak tőlem segélyben annyit, hogy egy ugrálóvárat is kaphatnánk....
Szóval az én tapasztalatom alapján a saját fajtájukat sem ismerik fel.
Fehér vagyok, de "cigány" fejem van, és nagy orrom, néztek már zsidók zsidónak cigányok meg cigánynak, közben mindkettőt utálom mint a szart.
Ilyen ez.
Sokáig hordtam autón a cigány melóscsapatomat. Főleg ha megáztak nagyon lehetett érezni. Nekik pedig mi vagyunk olyankor a büdösek. Mondták.
(rasszizmus ide vagy oda, tény hogy a kutyám is meg tudja különböztetni őket és 30 közül is kiszúrja az egy cigányt és rátámad. A kutya pedig szaglás alapján működik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!