NE ÉRINTSEN MEG, NE NYÚLJON HOZZÁM! Ez meg milyen új rendőrtrükk?
Rendőri intézkedés alanyaként, amikor az intézkedés folyamatban van és a rendőr kérdéseket tesz fel, amire válaszolok. A válaszadás alatt, a rendőr közbevág, megszakítja a válaszadást és felszólít rá, hogy ne érjek hozzá, "ne érintsen meg"
Nos erre mit lehet válaszolni, ha nem is érintettem meg és nem is volt szándékomban. Ilyenkor mi célja van a rendőrnek? Provokál - gondolom. Ezek kiktől tanulnak ilyeneket?
Győri rendőr volt amúgy.
Sokszor kell magánlakásban is intézkedni, és nagyon sokszor előfordul az is, hogy kések vannak a konyhában mindenfele. Az állampolgárok pedig tudjuk mostanság milyen rendőrbarátok... Még anno sűdőkoromban verték belém az öregek, hogy mindig készülj a legrosszabbra, annál már csak jobb lehet. Volt már rá példa, hogy pakolászás közben fogott rá az ember a késre, hogy majd elviszi odébb, én meg csak a gyors tokon ráfogtam a pisztolyra, ezen ő nagyon meglepődött. Elmondtam neki is, mindennek megvan a maga ideje, intézkedéskor ne pakolásszon, hanem oda figyeljen, és ne matasson a késeknél.
Ez a felszólítás amit neked mondtak, egy megelőzés a félreérthető mozdulatok elkerülése végett. Ez olyan mintha te darukezelő lennél, én sem léggitározok az irányító gombjaid felett civilben, mert elküldenél melegebb éghajlatra.
Sokszor kell magánlakásban is intézkedni
nyilván 10szer többször mint kellene
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!