Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Sosem fog leszállni rólam a...

Sosem fog leszállni rólam a rendőrség?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy egy rokon feljelentett, majd 5x került az ügyünk bíróság elé. Olyan szinten látszott, hogy be van kattanva, mégsem büntették meg, sajnálatból. Helyette rám járt a rúd. Hetente volt idézésem, meghallgatásom, stb.

Nos, most lakhelyet változtattam, hogy még a közelébe se lakjak a rokonnak, erre folyamatosan jönnek az idézések még mindig, sőt, már büntetések is, mert nem jelentettem be az új lakcímemet (majdnem az utcára kerültem, tehát ez ideiglenes) a legújabb idézés mellé egy büntetést is betettek.... Sőt, már a helyi (ahova (barátnőmhöz) jelenleg költöztem, helyi kapitányság is keres.

Ott mondták még az előző lakhelyemen jóhiszeműen, hogy jobb ha elmondom hol lakom, erre már a barátnőm anyja is rendőrségi papírokat kénytelen átvenni.

És ez az egész semmi más csak családi vita, amin most pattog a rendőrség, mert látszólag nincs más dolguk!

(én és az őrült anyám közötti rendőrségi ügyek)

elköltöztem 60 kilóméterre onnan és így is hetente kapom az idézéseket, sőt már büntetést is, mi a fene ez az egész? egyébként vagy 5-6 ügy indult meg ellenem a rokon feljelentései alapján és a feléről nem is tudtam, mert helyettem vette át az ügyiratokat!

2014. márc. 24. 09:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Próbáltam gyámság alá helyeztetni de elutasították az indokokat, sőt, azzal, hogy feljelentget még azt is megkaptam, hogy biztosan rosszindulatból javaslom ezt és még azt is megkaptam, hogy a végén még ellenem indul ilyen eljárás, ha nem hagyom ezt abba....

Tehát én megpróbáltam. Volt, hogy mentő vitte el, visított, volt, hogy a rendőröknek sem nyitott ajtót, de nem csinálnak vele semmit.

2014. márc. 24. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak pedig annyit üzenek, hogy a lakásmaffia szállt szerintem rá és ők hergelték fel annyira, hogy feljelentgessen, de ez már elég ködös nekem. értékek tűntek el a lakásból, stb. Ezeket a feljelentéseket (ismeretlen tettes ellen) persze a tisztelt hatóság gyakorlatilag visszadobálta.

Nekem sem időm, sem pénzem nincs ügyvédre, de amellett, hogy új életet kell kezdenem ide is utánam jön ez a szar, ez már durva!

2014. márc. 24. 13:56
 13/18 A kérdező kommentje:

Szóval gyakorlatilag ezek az emberek tökéletesen felkészítették arra, hogy milyen lépésekben tudja rámforrasztani anyám a rendőrséget. De olyan szinten leterheltek ezek az ügyek, hogy nem tudtam ellátni a bajukat.

Legalábbis amikor tehettem volna nem tettem meg, mert börtönbe kerültem volna miatta.

Mindenesetre mostmár semmi mást nem akarok, csak új életet, de mondom, jönnek ide is utánam az ügyeim, mintha a rokon ugyanúgy a távolból vezényelne.

2014. márc. 24. 14:00
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
A rendőrséget már rég fel kellett volna oszlatni, tagjait száműzni, vagyonuk elkobozni.
2014. márc. 24. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:

azert aki 0% ra szavazta, kivanok nekik hasonlokat.

rendes melom van, a nav szivat...

a vizesek kikuldtek irrealis szamlat, be kellett fizetnem mert azt mutatta az ora majd 400m3 ugras...(nem volt tores stb, azota se lett semmihez nyulva, vissza alt szokasosra)

tanu vagy lopasnak, te mar 10x vagy kenytelen bemenni, teged buntetnenek ha nem mennel, egyik se szivatas ugye?

2014. márc. 24. 15:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Valószinüleg veled van a baj.
2014. márc. 24. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:

"És ez az egész semmi más csak családi vita, amin most pattog a rendőrség, mert látszólag nincs más dolguk! "

Mert ez is a dolguk. A sok okos, aki a korrupció jelenlétét terjeszti ezeket ellenőrzi. Úgyhogy a sok libsi jogvédő miatt még jó darabig zaklatni fognak, máskülönben a rendőröket fogják csesztetni.

2014. márc. 24. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
36%

és a külföldre költözés nem megoldható?

nézd, a mai magyar "jogállamban" sajnos semmilyen lehetőséged nincs se az igazad melletti kiállásra, se arra h a rendőri zaklatás ellen fellépj hivatalos úton.

2014. márc. 25. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!