Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Sosem fog leszállni rólam a...

Sosem fog leszállni rólam a rendőrség?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy egy rokon feljelentett, majd 5x került az ügyünk bíróság elé. Olyan szinten látszott, hogy be van kattanva, mégsem büntették meg, sajnálatból. Helyette rám járt a rúd. Hetente volt idézésem, meghallgatásom, stb.

Nos, most lakhelyet változtattam, hogy még a közelébe se lakjak a rokonnak, erre folyamatosan jönnek az idézések még mindig, sőt, már büntetések is, mert nem jelentettem be az új lakcímemet (majdnem az utcára kerültem, tehát ez ideiglenes) a legújabb idézés mellé egy büntetést is betettek.... Sőt, már a helyi (ahova (barátnőmhöz) jelenleg költöztem, helyi kapitányság is keres.

Ott mondták még az előző lakhelyemen jóhiszeműen, hogy jobb ha elmondom hol lakom, erre már a barátnőm anyja is rendőrségi papírokat kénytelen átvenni.

És ez az egész semmi más csak családi vita, amin most pattog a rendőrség, mert látszólag nincs más dolguk!

(én és az őrült anyám közötti rendőrségi ügyek)

elköltöztem 60 kilóméterre onnan és így is hetente kapom az idézéseket, sőt már büntetést is, mi a fene ez az egész? egyébként vagy 5-6 ügy indult meg ellenem a rokon feljelentései alapján és a feléről nem is tudtam, mert helyettem vette át az ügyiratokat!

2014. márc. 24. 09:31
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Most elvileg a helyi kapitányság megindított egy újabb ügyet, amiért nem jelentettem be az új lakcímemet de ez is csak találgatás. A végén még azért büntetnek meg mert köszönhetően a barátnőm családjának nem lettem hajléktalan. De ha továbbra is folynak ezek az ügyek tényleg az leszek.

Mi a fene van már itt????

2014. márc. 24. 09:33
 2/18 A kérdező kommentje:

Szóval úgy érzem mindig lesz valami a tarsolyukban amivel piszkálnak pedig ezek már főleg a rokon hülye feljelentésének és kavarásának a maradvány-ügyei, hogy ekkor-akkor miért nem jelentem meg, stbstb. Állítólag már igazságügyi orvosszakértő vizsgálatát is elrendelték aminek a költségeit valószínűleg én fogom kifizetni.

Az én oldalamon meg az van, hogy nem értem mi ez a fene nagy bürokrácia, teperek az életben maradáshoz, örülök, hogy van ideiglenes fedél a fejem fölött, munkát keresek.... napról napra élek mióta a rokontól elköltöztem (anyám)

Vagy mit csináljak. Menjek be önként baracskára, úgyis ezt akarják??

Egyszer a rokon miatt pl kijött egy rendőr és a kezembe akart nyomni egy 30 e ftos büntetést, én megtagadtam, majd panaszt tettem, a rendőr több mint halálosan megfenyegetett a barátnőm állt ott mellettem tanúként mégis ebből is valószínűleg nekem lesz bajom, az ügy folyik még midnig, gondolom újraindították.

Olyan klassz.

Már csak azt várom, hogy egyszer jól keressek, legyen egy boldog családom, házam, kocsim, és akkor jöjjön szépen a NAV és megcsinálja velem ugyanezt!

Vagy költözök ki az országból azonnal...

2014. márc. 24. 09:38
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Mindent leírtál, csak azt nem, hogy mivel jelentettek fel a rokonok és mivel gyanúsít a rendőrség.
2014. márc. 24. 09:43
 4/18 anonim ***** válasza:
11%

ha én leírnám ide a sok éves és nagyon aljas rendőrségi zaklatásom történetét, 50 oldal lenne.

Nézd, röviden annyi: nyilván vagy pénz vagy összeköttetések vannak a dolog mögött, és finoman szólva ki akarnak csinálni. Ez ma ebben az országban teljesen simán megy, nem kell hozzá semmi normális alap.

Az iü. orvosszakértővel pedig vigyázz, mert a végén még azt is elérik, hogy nyilvánítsanak "belátási képessége csökkent"-nek, aztán még gyámot is kapsz, és na akkor lesz totálisan vége az életednek.

nos ige, ez itt magyarország ... jól gondolod, az ég adta világon semmi mást nem tudsz tenni, mint elhúzni innen. engem is addig csesztettek (puszta antipátiából és kellő összeköttetésekkel), és ebbe érts ám a jegyzőkönyvhamisítástól kezdve a bizonyíték-kreálásig mindent (ahogy éppen a tervükbe illett), hogy csak akkor maradtak abba, mikor sikerült más állampolgárságot szereznem, és hála istennek ma már alig járok vissza abba az elmeroggyantak országába.

Már rég világossá vált előttem, h a magyar rendőrség nem a bűnügyek megoldására van, hanem igen nagy %-ban a gombhoz keresik a kabátot ... érted na. Tényleg elég egy kis bennfentesség, és neked reszeltek, szóval ezt a vonalat kéne valahogy kinyomoznod, h mi a fene áll a háttérben, ki kit ismer, ki kinek a szeretője, rokona, haverja stb (akár magánnyomozóval is, ha van pénzed).

2014. márc. 24. 10:13
 5/18 anonim ***** válasza:
11%

3-as: miből gondolod, hogy van valami konkrét alapos gyanú hivatalosan? nekem se volt évekig se, mégis gyakran csak úgy csesztetésképpen kitaláltak valami "extra fontos" rendőrségi akciót (ami abból is állt, h nem csak 20-an szállták meg egyszerre a házamat, és elhordtak mindennek az utcában, de kb 2 évig nem tudtam autóval sötét, elhagyott helyre menni, mert folyamatosan követtek, és rögtön megállítottak, ahogy pl kiléptem a lakott területről, és nem volt tanú, na aztán a legképtelenebb baromságokat találták ki folyamatosan, míg aztán már attól tartottam h egyszer "találnak" vmit a csomagtartómban, és akkor tényleg végem lesz).

De most tényleg: én a helyedben gyorsan magánnyomozót fogadnék. Az más kérdés, h tudsz-e tenni vmit, de legalább tisztában leszel az okokkal.

2014. márc. 24. 10:18
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Ma a közös a kérdezőben és a 4/5-ös válaszolóban? Mindkettőt üldözi a rendőrség, de egyik sem írta le miért. Ne mondjátok már nekem, hogy a két szép szemetekért lohol(t) a nyakatokon állandóan 20-40 ember.

Nekem van egy olyan sejtésem, hogy mindketten sárosak vagytok valamiben, de egyszerűbb a rendőrségre, a dilis rokonra meg a bürokráciára fogni az egészet.

2014. márc. 24. 10:49
 7/18 anonim ***** válasza:
15%

6-os!

"de egyik sem írta le miért."

>>> elhiszed h erre én magam is kíváncsi lennék!!??? a mai napig se tudom, mi az isten volt, de egyszer csak leszálltak (persze akkor már nem tehettek mást, ez is igaz, viszont ez jól jelzi, h tán annyira hű de komoly alapjuk mégsem lehetett ...)

2014. márc. 24. 11:04
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért ahhoz már elég erős indok kell, hogy egyszerre 20-as szállják meg a házad és erről kellett is hogy tájékoztassanak.
2014. márc. 24. 11:21
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

Mi a kérdés?

Nem a rendőrségnek kellene leszállni rólad, hanem anyukádnak. Elég nagy baj, hogy azt aki felnevelt, nem viszed el a háziorvosához, hogy rakják be zárt intézetbe.

Továbbá a rendőrnek nincs mérlegelési jogköre, és nem pszichiáter/orvos, hogy megállapítsa, hogy ki a beszámítható és ki nem, illetve ki hazudik. Az eljárást kötelező megindítani feljelentés alapján, maximum lezárják, ha nem történt bűncselekmény.

A lakcím bejelentési kötelezettséged pedig 15 napra szól. Ha elmulasztod, az szabálysértés. Egyébként teljesen ingyenes a lakcím kártya, és helyben kiállítják neked. A trehányságodról nem tehet senki.

2014. márc. 24. 12:39
 10/18 A kérdező kommentje:

Nézzétek (nézzék) én leírom. A rokon csak annyit akart, hogy költözzek el onnan, de én ragaszkodtam az otthonomhoz.

Ezek után elkezdett velem úgy bánni mint egy rossz férjjel a válás során.

Kitalálta, hogy bántalmaztam, többször kihívta a rendőrséget, magának csinált sérüléseket, stb. Sokszor egyértelmű volt, hogy be van kattanva mégsem tettek a járőrök semmit, nem akartak gondolom balhét, de valahányszor meg tudtak fogni én mindig bent ültem az előállítóban. A rokon meg dörzsölte a markát, távoltartási végzések, stb, a végén már csak azért is lett megalapozott a gyanú, mert voltak végzések meg gyakran jártak kint a rendőrök.

Szerencsémre a kapitányság legalábbis legutóbbi információim szerint próbálja rövidre zárni az ügyeket, de azzal ami most történik már nem ezt tapasztalom...

2014. márc. 24. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!