Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Házkutatás, avagy lefoglalják-...

Tomdee kérdése:

Házkutatás, avagy lefoglalják-e vagy sem?

Figyelt kérdés
Tehát a sztori röviden annyi hogy bele lettem keverve egy olyan lopásos sztoriba ami már csak azért sem lehetséges mert akkor épp máshol voltam amire tanuk is vannak... ettől függetlenül a rendőrségen azt mondták hogy előfordulhat házkutatás ahol a lopott tárgyakat kereshetik. A kérdésem annyi lenne hogy ebben az esetben is foglalhatnak le számítógépet, egyéb adathordozókat mint memória kártya, cd/dvd, külső HDD? Úgy tudom csak a nyomozáshoz feltétlenül szükséges tárgyak foglalhatóak le, viszont ugye a gépen is turkálhatnak gondolom...
2014. márc. 16. 11:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Végül is voltak kint. Benéztek az ajtón minden szobába és annyit mondtak: Nem találtunk semmit, elintézzük a papirokat és itt sem vagyunk. Hát érdekes, de legalább ezen is túl vagyok.
2014. márc. 19. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálam kicsit több mint fél millió értékű aranyékszert kerestek. (Nem voltam benne a dologban.)

A nyomozó megkérdezte, hogy van-e nálam valami? Közöltem, hogy nincs, és még a rendőrségen elrendeztünk minden papírt

2014. márc. 19. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Ami még érdekes számomra hogy ha ilyen infójuk van akkor miért nem azonnal jönnek? Ennyi idő alatt ha "vaj lenne a fülem mögött" már az egész házat elbonthattam volna...

az a céljuk, hogy kikészítsenek. Nekem 5 éve tart az eljárásom, disznók ezek mind. én az idegi terhelést úgy viselem, hogy leamortizálom a környezetemet és ilyenkor megkönnyebbülök. bakker 5 év után megszülték az első fokon az ítéletemet. próbára bocsátás. Disznók. majd lesz másod fok, - gondolom 2 év és lesz még három év, mire elfelejtem. Disznók.

2014. márc. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!