Mi várható? Mit tegyek? Hogy derülhet ki az igazság?
Figyelt kérdés
Decemberben megvert egy lány, van róla orvosi papírom.Medencecsont zúzódásom lett.De senki nem látta.A rendőr meg azt mondta ha nincs tanú akkor így jártam,az orvosi papír csak egy diagnózis.Volt szembesítés de senki nem tanúskodik mellettem,csak a pofont ismerik el.2014. márc. 13. 20:29
1/5 anonim válasza:
Sajnos csak elvi lehetősègeid vannak. Pár ève egy felesèg nyilvánosan elverte a fèrjèt. A rendőr nem volt hajlandó felvenni a feljelentèst, vagy jegyzőkönyvet..
2/5 anonim válasza:
"A rendőr nem volt
hajlandó felvenni a feljelentèst, vagy
jegyzőkönyvet.."
ezt honnan veszed? Főleg, hogy az eljárás csak súlyos testi sértés esetén tartozik a rendőrségre. Ez alatt csakis a bíróság foglalkozik mindennel a rendőrség nem járhat el benne.
3/5 anonim válasza:
"Volt szembesítés de senki nem tanúskodik mellettem"
Ha nem hajlandó melletted senki sem tanúskodni akkor kitől vársz segítséget? Más nem tud neked segíteni ilyen sz@r a törvény.
4/5 anonim válasza:
Az 1. vagyok. onnan, hogy ott voltam (sokakkal együtt). Az indoklás nem az volt, hogy könnyü testi sèrtès a bíróságra tartozik, hanem az, hogy úgyis csak röhögnènek rajta..
5/5 anonim válasza:
"hanem az, hogy úgyis csak röhögnènek rajta.."
Lehet, hogy röhögnének rajta a bíróságon, de el kell sétálni és megtenni a feljelentést. Attól, hogy röhögnek rajta még nem a te vagy a rendőr hibája, hanem a bíróé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!