Mi az igazság a börtönélet ezen részéről?
Figyelt kérdés
A mostani szörnyű gyilkossággal kapcsolatban felmerült téma, hogy mi vár a gyilkosra a börtönbe. Lehoztak olyan cikkeket, amiben azt állítják, hogy a gyermekbántalmazók/gyilkosok a legalja, sok esetben a wc-ből kell enniük, hasonlók... Viszont egyik ügyvéd ismerősöm azt mondta, hogy a büntvégrehajt. intézetekben úgy "osztják el" a rabokat, hogy akik hasonló dolgokat tettek, azon kerülnek egy helyre. Tehát nem kerül a gazdasági csaló pl. a sorozatgyilkos mellé. Gondolom egy gyerekbántalmazó nem fog bántani egy szintén hasonló dolgot elkövető embert a tette miatt, hiszen hasonló dolgok vannak a "számlájukon"... Mégis sokan állítják, hogy kicsinálják őket. Akkor most mi az igazság? Megszenvedik a börtönéletet azon a dolgon túl is, hogy el vannak zárva?2012. nov. 7. 10:36
1/7 Ilyent válasza:
Ne azt képzeld hogy el vannak zárva annyira hogy nem érhet hozzájuk senki sem. És tudod nem tudják beosztani úgy hogy csak gyerekbántalmazó. Kerül oda más is. Meg van egy időszak amikor lehet mászkálni a szinten.
2/7 anonim válasza:
Ha viszont valódi életfogytot kapnak, akkor egy külön szárnyba kerülnek, egyszemélyes zárkába, úgy nem fognak találkozni senkivel.
3/7 anonim válasza:
Ez az igazság:
"gyermekbántalmazók/gyilkosok a legalja, sok esetben a wc-ből kell enniük, hasonlók.."
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. nov. 7. 18:32
5/7 anonim válasza:
Semmi ilyen nincs a börtönben. Dél-Amerikában, Észak-Koreában biztos van ilyen, de a magyar börtönök luxusszállodák azokhoz képest. Nem tudom miért érdekel téged ez a kérdés, esetleg valakit "bevonul" vagy hasonló, viszont az én véleményem az, hogy a sok tetves cigány nyaló férget aki ott rohad bent, jogosan, azt nem kellene sajnálni. Halálbüntetés sem kellene, mindössze annyi, hogy pár hétig terrorizálni, megalázni kellene a söpredéket, aztán agyba-fűbe verni, hogy megdögöljön.
6/7 A kérdező kommentje:
Sok kérdés érdekel, amihez úgymond semmi közöm. :) Nem vonul be egyébként senkim szerencsére, csak a gyerekgyilkosság kapcsán hallom mindig, hogy mondják, hogy remélem, a börtönben megkínozzák meg, hogy ott tuti szomorú sors vár rá, és erre mondta az ügyvéd ismerősöm, hogy nem feltétlenül - lent leírtam, hogy miért. Gondoltam, más véleményt is kikérek, hogy most akkor mi is az igazság.
Egyébként szerintem sem kell őket sajnálni, ne érts félre, nem ezért kérdeztem, sőt... :SS
2012. nov. 8. 09:44
7/7 anonim válasza:
A pefodilokra,gyerekgyilkosokra,családgyilkosokra a lehető legszarabb sors vár azt elárulom.....a halál egy megváltás lenne nekik pár hét után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!