Be vittek egy verekedes miatt a rendorsegre, elmeletileg csoportos garazdasag lessz vad, de az igazsag az hogy csak ketten verekedtunk ossze, a tobbiek csak szet akartak szedni minket. Nem volt meg semilyen hasonlo ugyem, mire szamithatok?
Ha csak ketten verekedtetek volna össze az nem csoportos. Gondolom ti Kolompárék beleálltatok 5-en 1-be, az megvédte magát, aztán rámentetek mindannyian, majd rátok hívták a rendőrt. Utána kitalálod hogy még ő volt a hibás!
Ha így volt remélem rádrohad a műanyag lakat is.
Egy ismerösöm hasonló eseten esett át, csak ő leverte a 4 kolompárt, persze jöttek a rokonok. Meg még a rendőrőket is kihívták.
Ott is hasonlóval vádolják a 4 kolmpárt. Nem ti vagytok azok?
Úgy emlékszem a csoportos garázdaság valahol 5 évtől kezdődik, de, hogy az új büntető törvénykönyv mennyire szigorította ezt, nem tudom.
Nem volt meg semilyen hasonlo ugyem, mire szamithatok?
Most majd lesz!
Katona vagyok. Egykollégám egyszer összeverekedett egy hegyomlás civillel, munkaidön túl. Én közzéjük álltam. A végeredmény: Mi mindenképpen kaptunk volna mert katonák vagyunk. Ezért a civilt tanuként szolították be mert három főnél már garázdaság bűncselekménye valósul meg, 2 főnél csak vétség. Én kaptam fél év próbaidőt + 90 ezer ft pénzbüntetést, de ez több mint tíz éve volt.
Szóval sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!