Tavaly október 30. án vettek egy vizeletmintát ami pozitív lett marihuánára de még mai napig semmi hír lassan fél éve. Lesz még ebből valami? Vagy nem érek nekik annyi papírmunkát h foglalkozzanak vele (Remélem)
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 15:56
1/8 anonim válasza:
Miért vettek mintát? Mi az előzménye? Mesélj kicsit róla...
2/8 A kérdező kommentje:
elkaptak egy nagy drogterjesztőt akihez járt egy régi ismerősöm így őt is elkapták és a rendőrségen mondta a nevem h én is jártam oda szerencsémre nem jártam soha oda hisz az szintetikus dolgokat árult s én csak marihuánát szívtam időnként csak pechemre pár nappal is a dolog előtt így lett pozitív de az ügyhöz konkrétan semmi közöm semmilyen telefonszám semmi nem vezet a terjesztőhöz
2014. márc. 13. 13:55
4/8 A kérdező kommentje:
Igazad van sose gondoltam erre :O
Van olyan aki már járt így s tud konkrét választ is adni ?
2014. ápr. 2. 14:48
5/8 anonim válasza:
Látod? Pedig nem jártál volna így. de nem az én dolgom, hogy megváltsalak. További jó töprengést.
6/8 anonim válasza:
Tudomásom szerint 2 (kettő) év az elévülési feltétel. Tehát ha még másfél évig nem lesz semmi, akkor annyi volt, nem fogsz rá"tekkerni". :D
Szerintem meg CSAK a "szintetikus fazont" és a fogyasztóit akarták lekapcsolni. :D
Üdv.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod szintén erre gondolok h akit akartak megvan tanújuk is van s nem zargatnak bízom benne hisz szeretek "origamizni" jókat lehet filozofálni :D de 2 évig akkor mellőzhetem eme művészetet hisz gondolom elterelőn ism csapnak néznek s ereszthetek a poharukba :(
2014. ápr. 15. 23:18
8/8 anonim válasza:
Hello.
Hasonlóan jártam, de csak kb 4,5 hónapja, érdekelne hogy azóta neked küldtek-e már levelet ,vagy nem lett belőle semmi? köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!