Mit jelent, a túl stimulálás? Inszemen voltam október közepén és tegnap meg dokinál pozitív teszt után, vizsgálatot követően azt mondta, hogy túl lettem stimulálva. Volt már ilyen valakinek? Vagy infó?
Ha pozitív a teszted, akkor már ne törődj semmivel, csak a babával, és magaddal! Gratulálok!!
A túlstimulálás azt jelenti, hogy túl sok tüszőérlelő injekciót vagy gyógyszert kaptál, több petesejted lett annál, mint amennyire a doki számított. Viszont így elképzelhető többes terhesség is, ami az első hcg vérvételből kiderül.
október 19én volt az inszem és mellfeszülés, hasszúrka volt amit furának tartottam az inszemet követő héten. Pénteken teszteltem az elsőt, halvány lett, aztán ma reggel a doki megerősítette telefonon, hogy vérvétel alapján is poz.
Neked mikor volt?
Szia! Nekem is 19-én volt, de sajna nekem negatív lett a tesztem és ma meg is jött:( Szombaton kezdem a Clostyt megint...(szoríts:)
Neked gratulálok mégegyszer, sok boldogságot, vigyázz magatokra!!! :)
14.31
hol vol inszemed?
Szia, nekem a dokim csinálta a rendelőjében...
2 hét múlva megpróbálunk még egyet, aztán egyenlőre feladom a dolgot...
Neked, hol volt? (jajj, de jó hallani, hogy valakinek sikerült!!!!:)
Kaáliban volt Nekem.
Akkor szorítok, hogy következőnek sikerüljön! Biztosan összejön. Légy pozitív!!!! - ez most jól jött ki. :)
Hihi, ez most tényleg jól jött ki:))
Köszi a bíztatást (jól esik, mert eléggé letört a sikertelenség...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!