A többségnek is inkább pozitív tapasztalatai vannak?
Hát , informáltak igen.
De bezzeg a cigány putrik körül nem nagyon járőröznek , pedig arra fele kellene.
Az embereknek az a bajuk,hogy ha 100 helyett 120-al hajtanak leinti őket a rendőr megbünteti őket és az a probléma,hogy aki 200-al megy azt meg nem intik le.
Például: valaki ellop 1 milliót és elmenekül, aztán te ellopsz 20 ezret és elkapnak akkor felháborodsz,hogy de hát a másik sokkal többet lopott.A lopás lopás a szabálysértés meg szabálysértés.
Ezt pedig nehezükre esik megérteni egyeseknek ezért legegyszerűbb utálni azt aki a politikusok döntése által hozott törvényeket betartatja.
Nem hülyék a rendőrök, nem fognak senkit sem ok nélkül bántani mert az az állásukba kerülhet.
Tapasztalataim szerint a rendőrök többsége normális,de persze vannak kötekedő, hatalmukkal visszaélő zsaruk is,de ez ellen nem lehet tenni, az már csak emberi tulajdonság.
Hát sok kapcsolatom nincs a rendőrséggel egyik oldalról sem.
De.
Utcai lopás, kisgyerektől mobil és pénz elszedése témában.
Ex feleségem a szemtanú.
Kihallgatás és szembesítés a rendőrségen.
Most akkor képzeld el, hogy megy ez egy amcsi, angol, német vagy francia krimiben ...
Meg van?
Na magyar verzió:
Leültették elkövetőt egy dohányzó asztal egyik oldalára.
A másikra az ex feleségem.
Felolvasták az összes személyes adatát elkövető előtt(!), hogy biztos jók az adatok, majd megkérdezték tőle, hogy ez a személy volt vagy sem.
Nesze neked tanú védelem.
Aztán lehet csodálkozni az eredményességen, meg azon, hogy senki nem akar tanúskodni.
Ja és eset a 9-ik kerületben volt, de azért a szembesítést a 21-ik kerületi kapitányságon kellett végezni.
Nézd kérdező. Mindig lesz olyan aki köszönetet mond, mert segítesz neki, és lesz olyan is aki utálni fog. Aki a bűnözőket fogja el, és a szabálytalankodókat szűri ki, azt nyilván nem fogják szeretni.
Viszont én is tudnék olyat mondani, aki visszaél a rendőr korrektségével. Csak egy nagyon egyszerű példa. 4-szer szóltam, hogy rakja vissza az első rendszámtáblát, mert meg fogják büntetni. Ötödik alkalommal már nem szóltam. Természetesen én lettem a szar szemét, mert őméltóságát (helyi kihaénnem)meg mertem büntetni.
Visszaélni a hatalommal nem lehet, maximum Orbánnak. A rendőr törvények alapján teszi a dolgát. Mellékesen megjegyezném, ha ténylegesen minden törvényt, jogszabályt betartva dolgozna a rendőr, akkor mindenki agyon lenne bírságolva.
Tavaly novemberben, állok a pirosnál a sorban látom ,hogy valami muki lehajol a jobb elsőhöz és babrálja vagy micsinál ott.Mondom az anyósülésen bámészkodó asszonykámnak ; hé szólj má oda minnyá kilopják a kereket itt!
Azt mondja úgy látja rendőr.Jaj mondom :oda a kerék mostmá tuti.:)
Hogy ezt most milyen indíttatásból, vagy hóbortos ötletből tette a rendőr nem tudom de ha ki akart volna állítani a sorból nem kis dugót idézett volna elő.
Engem párszor már állítottak félre igazoltatáskor,határon,közúti ellenőrzésen ,azzal az indokkal,hogy bejelzett valamit a rendszer a személyimre.Olyankor kérdezgetik ,hogy volt e dolgom a rendőrséggel? Van e kifizetetlen büntetésem?
Olyankor mondom ,hogy tudtommal nem de nézzenek jól utána mert én is kíváncsi vagyok.Nem szoktam rendőrökkel kekeckedni tegye a dolgát amiért fizetik.Ha úgy látja szabálytalan voltam szabja ki a büntetést és mennyen mindenki dolgára.De amikor negyedórákra feltartanak (mert olyan lassú a rendszer) legalább egy elnézést kérhetnének ,mert feltartottak amikor mindig kiderül ,hogy tévedés történt.Vagy legalább mutatnának egy képet arról aki valszeg az adataimmal visszaél. Hátha pont ismerem.
Vannak olyan arcok mostanában ,hogy a pofájukra adnék 10 évet. Nem értem miért jó olyan rettenetesnek kinézni, mert én abból élek ,hogy maszekként ,komoly vagyok rokonszenves ,korrekt és visszafogott, ezért az emberek bizalmát élvezem.Ha úgy néznék ki mint ezek a nyaktetkós kopaszok a horpaszom beesne az éhezéstől.
58% ez az eset a szerb határon történt a személyiddel? A videoton cégnél dolgozol?
Mert ha igen, akkor meghallgathatod a másik oldalt is!
Nem.
Oda útlevél kell.
Asszem nem uniósok még a szerbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!