Bocs, van itt véletlenül valaki, aki Angliában él? Vagy legalább olyan akink vannak pozitiv tapasztalatai külfölddel kapcsolatban?
Ha nem beszéled a nyelvet és nincs valamiben átlag feletti tehetséged/tapasztalatod, akkor marad a mosogatás és a takarítás, ami 6 fontért is undorító, és a fizetésedből jó eséllyel nem tudsz félretenni.
Ha van egy keresett szakmád vagy diplomád és jól beszéled a nyelvet, akkor van esélyed a boldogulásra.
Én gyárban voltam kint. Undorító hely, nem tetszett, sem az emberek, sem London. Olyan zaklatott, beteglelkű, koszos... áááá, nem. A nyelv sem tetszik, nem jutottam sokra vele. Egész más észjárás. Pont akkor tüntetések voltak, minden napra jutott valami "akció". Nem hittem el, hogy ezek az emberek nem tudnak két percre elülni a fenekükön. nem volt nap, hogy ne történt volna valami kiakasztó. De hát aki szereti a pörgést, annak tudom ajánlani. :)
Ausztria jobban bejön. A nyelv is könnyebb, az emberekkel is könnyebben megtalálom a közös hangot. De hát ízlések és pofonok. ;)
Egyik volt osztálytársam most is angliában él, imádja, szóval ő meg csak pozitívat mondd. Mondjuk ez mákolás kérdése, mert ő jó környéken él, és jó munkája van, de mindez a mázlin múlt. Jókor volt jó helyen és a megfelelő emberekkel kötött ismerettséget. Szóval lehet ott boldogulni, neki sikerült, ő jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!