Feljelenthetem azért a rendőröket mert ma miközbe a jobbikot kampányoltam (plakát) bevittek 3 órára?
Te kérdező te egy egyszerű provokátor vagy, és egyáltalán nem jobbik szimpatizáns! Szerintem csak simán le akarod járatni őket nem pedig szimpatizálni velük!
A túlontúl őszinteséged már már átcsap a jobbik lejáratásába, számomra ez jön le a kérdésedből! Gondoljátok hogy egy ekkora baromságot el lehet hinni? Ti meg kedves válaszolók eszitek mint a karvajok a döghúst és szívesen csámcsogtok rajta mert megint itt van végre egy jobbikot lejárató antikampányoló történet!
Gratula mindenkinek aki ezt komolyan vette!!!Még egy pár ilyen kérdésre szükségetek lesz a választásig :)!!!!
na sok majom nem látja h iróniából írta azt h "nácihungarista akrámicsoda vagyok"
mert szépen belebeszélték az emberekbe hogy aki jobbikos,az náci és ha szereted a hazád,akkor sürgősen szégyelld el magad mert nagyon rossz ember vagy.
egyébként egyet értek a kérdés írójával,mert igenis valahogy meg kell védeni magunkat a cigányoktól.énis késsel a táskámban plusz gázspary-vel mászkálok az utcán,ez nem jelenti azt,h rablótámadást hajtok végre akárki ellen.inkább a 6-7-8kerben takarítanának a rendőrök a cigányok között csak tőlük meg fosnak
tegnap 10:21
Az ilyenek miatt plakátolta a jobbikot mint amilyen te vagy.
Na ez aztán szép vita lett...
Platkátolás szabálysértés lehet, amennyiben tiltva van az adott területen, épületen, kampánycsendet sért. Plakátolásra érdemes olyan helyet keresni, ahol szabadon elhelyezhető, vidéken sokfelé vannak direkt ecélból felállított táblák, pesten érdemes lehet oda tenni, ahol már több is van, de figyelj oda arra, hogy pl a buszmegállók pavilonjain elhelyezett plakátokért elvileg fizetni kell, villanbyoszlopokra rakni pedig sok helyen tilos. Ezeket általában feltűntetik.
A 3 órás benntartás nem sok, teljesen jogszerű, néhány órára elvileg akkor is benn lehet fogni, ha nincs konkrét bűneset, vagy fegyver kéznél...
Ilyen fegyver viszont elméletileg csak engedéllyel, és becsomagolva szállítható, bár sétáltam már fedetlen karddal városban, és figyelemre sem méltattak a rendőrök. Ehhez persze hozzá tartrozik, hogy nem szabad kekecnek és veszélykeresőnek lenned. Sokszor múlik a fellépésen, hogy minek kategorizálnak...
Önvédelemre meg egy széthajtott gémkapocs is elég.
Azt viszont nem tudom, hogy a hungaristához milyen módon kapcsolódik a náci....
A Jobbik pedig nem olyan szélsőséges, mint amilyennek beállítják a rémhírterjesztők, egyszerűen azt próbálják elérni, hogy végre büszke lehessen újra a magyarságára a nép, és ne kelljen félelemben élnie. Ennek nem csak a náciskodások és egyéb embertelen baromságok a lehetőségei.. Érdemes tájékozódni a honlapjukon és a választásokra írt pártprogramjukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!