Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelenthetem azért a rendőrö...

Feljelenthetem azért a rendőröket mert ma miközbe a jobbikot kampányoltam (plakát) bevittek 3 órára?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 22:23
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
45%

"MIért tartok magamnál 8cm nél nagyobb kést ?"

Fegyvernek számít, bűncselekmény az utcán ezzel járkálni.

Isten ments elkezdesz a késsel hadonászni még le is lőhetek volna. A plakát ragazgatás is bűntett. Szerintem ebből simán lehet tárgyalás. Nem fogsz börtönbe kerűlni de dicséretet se várj.

2009. dec. 14. 00:19
 12/46 anonim ***** válasza:
68%

ha úgy kérdeztél volna, hogy kihagyod a párt nevét, akkor hitelesebb lennél.

persze csupán véletlenül felejtetted el megemlíteni, hogy fel voltál fegyverkezve. azt még mindig nem tudni, hogy engedélyezett helyen plakátoztál-e.

2009. dec. 14. 00:21
 13/46 anonim ***** válasza:
41%
Hány éves vagy? Majd mindenképp írj mikor apád megkapja a büntetés után járó csekket. Kiváncsi vagyok használt-e a paprika spray? Vissza sírod még azt a 3 órát :)
2009. dec. 14. 00:43
 14/46 anonim ***** válasza:
80%

"A történelmi belvárosba és a külkerületekbe raktam plakátokat"

És volt rá engedélyed? Mert ha nem, akkor szabálysértés és jó kis 30-100 ezer Ft-os bírság.

"volt nálam 2 DB vaskeresztes kész csak önvédelmi okbol"

Közbiztonságra veszélyes eszköz: szabálysértés. És 2 db? Miért? Ez a rendőröket is érdekelni fogja / érdekli. És hogyhogy vaskeresztes?

"és egy paprika spray"

Újabb közbiztonságra veszélyes eszköz.

Rossz esetben tehát bírságot kell fizetned, és az említett tárgyakat elkobozzák. A tanulság viszont nem az, hogy "hülye sünök", hanem az, hogy nem ragasztgatunk plakátot engedély nélkül, azaz nem szemetelünk, és ha már mégis, akkor nem flangálunk 3 db közbiztonságra veszélyes eszközzel, hogy tettenérés esetén legyen miért jól megbüntetni.

Mielőtt beleéled magad, hogy mártír vagy, elárulom, hogy nem mártír vagy, hanem egyszerűen hülyeséget csináltál, mert mielőtt elindultál "bevetésre", nem néztél utána, mi tilos és mit szabad. Ugye ez azért kínos, mert a jobbiknyikok elvileg a "törvényes rendért" epednek (gárda, stb.), és nem áll jól, ha jogszabályellenesen viselkednek az aktivistáik.

2009. dec. 14. 07:53
 15/46 anonim ***** válasza:
57%
hát édes drágám hiába hülye sünözöd le őket a kérdéseik teljesen jogosak voltak,az meg hogy 3 órát bent voltál még jogosabb.Szerintem örülj hogy 3 órával megúsztad.
2009. dec. 14. 10:46
 16/46 anonim ***** válasza:
84%
engem bevittek a rendőrök, pedig csak pénzt akartam felvenni a bankból. igaz, hogy volt nálam egy stukker és nem a saját kontómról, de azért ez a zaklatás mégis felháborító
2009. dec. 14. 13:38
 17/46 A kérdező kommentje:
jó és csak önvédelemböl volt nálam .... és mér pont vaskeresztes ?! MERT NÁCIHUNGARISTA VAGYOK !!!!
2009. dec. 14. 17:43
 18/46 anonim ***** válasza:
45%
Gratulálok. Szánalom a négyzeten. :)
2009. dec. 14. 20:26
 19/46 anonim ***** válasza:
92%
És a kérdésre válaszolva: Igen, feljelentheted őket. Sőt, jelentsd is fel őket minél hamarabb! Így legalább a bíróság is látja, hogy mekkora világ hülyéjével van dolguk. :)
2009. dec. 14. 20:28
 20/46 anonim ***** válasza:
67%
Tudod mi vagy te, egy buta elkényeztetett kölyök. Az hogy náci bar'm vagy nem hatalmaz fel arra hogy fegyverrel felszerelve bűncselekményt kövess el.
2009. dec. 14. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!