Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelenthetem azért a rendőrö...

Feljelenthetem azért a rendőröket mert ma miközbe a jobbikot kampányoltam (plakát) bevittek 3 órára?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 22:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
64%
Basszus, nem igaz, hogy az ilyen h*lye agresszív, arrogáns rasszista provokátorok miatt utálja a nép a valódi nemzeti érzésű Jobbik-szimpatizánsokat! Ne takarózz a párt nevével, ha nem egyeznek a nézeteid! A Jobbik, a közhiedelemmel ellentétben nem rasszista, és nem fasiszta. Az ilyenek rontják a nevét, mint te...
2009. dec. 18. 11:13
 32/46 anonim ***** válasza:
56%

hű hát nem semmi ez az egész.

Egyébként én 7cm-es késnél nagyobb nem lehet nálad-ra emlékszem.

Szerintem ez a srác, csak villogsz ezzel a náci hugngarista cuccal. De szerintem majdnem mindegyik ugyan az, mivel szélső jobboldalinak számít. A Jobbikos párt akárkije, szerintem azért küldött el plakátolni, mert így nem rontod a párt megjelenését, csak nem gondolta, hogy még ezzel is csak a Jobbiknak ártassz. "Csorbítod a hírnevét." Én nem vagyok jobbikos, de azért egy jó párt lehetne, csak az ilyen emberek akik régebben a MIÉP-hez csapódtak, mindig elrontják az egészet. Mit lehet az ilyenekkel kezdeni? Régebben a katonaság felszívta az ilyeneket, és ott élveztek.

Na mindegy nem szoktam, ilyen durva hangvételű lenni.

pffff

2009. dec. 19. 11:00
 33/46 anonim ***** válasza:
72%

Minden párt magához vonz középszerű vagy akár selejtes alakokat, és nyilván a plakátragasztgató aktivisták egy nem túl válogatott társaság.

Aki ismer párttagokat - akármelyik párttól - az tudja, hogy az alap aktivisták gyakran átlagon aluli képességű fiatalok, akik pártkapcsolat révén próbálnak karriert befutni, van sok nyugdíjas is, aki hobbyból pártoskodik (értelemszerűen most nem róluk fogok beszélni) és kevés tehetséges ember van.

Mármost mivel a pártok tagsága alacsony (egy 10 milliós országban, ahol 176 választási körzet és 3000 önkormányzat van, 10-20 ezer tag NAGYON kevés), és a párttagok eleve nem a társadalom krémje, a kis számú értelmes és tehetséges tag pedig jelölt vagy szakértő, ezért az aktivisták között sok lesz az olyan ember, aki "szégyent hozna" a pártra, akivel nem lehet reklámozni a pártot.

Ez minden pártnál így van. Az MSZP és a Fidesz egyszerű helyi aktivistái gyakran fontoskodó buzgómócsingok vagy elvtelen karrieristák, vagy egyszerűen csak pénzért dolgozó diákok, akik fütyülnek amúgy a politikára, vagy érdeklődő amatőrök, akik csak kíváncsiságból csöppentek bele az egészbe egy rövid időre. Az érdekes viszont az, hogy a Jobbik legalsó aktivista rétege között mennyi kifejezetten deviáns alak van. Bőrfejűek, nácik, hungaristák, mindenféle holdkóros elképzelések hirdetői, üldözési mániás elméletgyártók stb. A Jobbiknak el kellene gondolkoznia azon, hogy miért pont ők azok, akik mágnesként vonzzák ezeket a köröket. Mert nem biztos, hogy véletlenül.

2009. dec. 19. 12:09
 34/46 anonim ***** válasza:
5%
Te jó ember vagy!
2009. dec. 25. 18:38
 35/46 anonim ***** válasza:
56%
remélem villanyoszlopokra, egyéb közterületi helyekre tetted az álomszép plakátjidat, és akkor még azon kívül, hogy kötelezhetnek, hogy leszedd egyesével a feltetteket, meg is büntetnek, és még ahová feltetted, az is perelhet a tulajdonának a rongálásáért.// pl a villanyoszlopokért az émász// Érdekes, engem is igazoltattak a kékek éjszakai plakátolás közben. Nálam is volt 5 centis kés, legális méretű gázspray, ragasztó, és plakát. Elkérték a papírjaimat, leellenőriztek, és további jó munkát kívántak.
2010. ápr. 4. 08:44
 36/46 anonim ***** válasza:
38%
Igen feljelenthetnéd őket, csak az a gáz hogy a hatalom épp velük fúj egy követ. Javaslom inkább haverokkal kapd el őket egyenként egy szűk utcában. Mi itt kistelepülésen mindig így oldjuk meg.
2010. ápr. 4. 09:11
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod mi vagy te, egy buta elkényeztetett kölyök. Az hogy náci bar'm vagy nem hatalmaz fel arra hogy fegyverrel felszerelve bűncselekményt kövess el.

"

Már mért ne hatalmazná fel? a Cigányok kiirtását előírja a magyar jogrend. Minden 18életévét betöltött magyar állampolgárnak kötelező irtani őket.

2010. ápr. 4. 09:17
 38/46 anonim ***** válasza:

"A gázspray is közbiztonságra különösen veszélyes eszköz "

Az még 20g töltőtömeg felett sem minősül annak te tudatlan paraszt. a Töltőanyaga miatt.

2010. ápr. 4. 09:19
 39/46 anonim ***** válasza:
Mármint a paprikaspray. Az nem gázspray.
2010. ápr. 4. 09:20
 40/46 anonim ***** válasza:
27%
Nácihunagarista, 3 közveszélyes tárggyal, engedély nélkül szemetet plakátolva... Rohadt rendőrség! Tényleg! Miért csak 3 órára vittek be? Az ilyen hülyék legalább a tízszeresét érdemelnék...
2010. ápr. 4. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!