Feljelenthetem azért a rendőröket mert ma miközbe a jobbikot kampányoltam (plakát) bevittek 3 órára?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 22:23
21/46 anonim válasza:
Nácihunagarista, 3 közveszélyes tárggyal, engedély nélkül szemetet plakátolva... Rohadt rendőrség! Tényleg! Miért csak 3 órára vittek be? Az ilyen hülyék legalább a tízszeresét érdemelnék...
22/46 anonim válasza:
A történet tanulsága:
1) Á, nincsenek nácik a jobbikosok között!
2) A jobbikosok elkötelezettek a törvényes rend iránt, utálják ám a bűnözést!
23/46 anonim válasza:
Húúúú apám mert ilyen beállítottságú vagy nem bújsz ki a törvények alól....Tényleg kár hogy csak 3 óra volt.....lehetne egy egész élet is,vagy csak addig míg rájössz hogy mekkora barom vagy.
25/46 anonim válasza:
:D elképzelem ahogy felcsillant a szeme "ezaz politikai fogoly vagyok végre"
de nem, sajnos nem vagy több a moszkvatéri punkoknál.
26/46 anonim válasza:
Sokkal ezelőtti válaszolónak üzenem, h a paprika gázspray egyáltalán nem "közbiztonságra veszélyes eszköz", hanem egy teljesen megengedett önvédelmi fegyver.
27/46 anonim válasza:
A gázspray is közbiztonságra különösen veszélyes eszköz
Neked meg még most is benn kéne ülnöd, remélem a gatyádat is ráfizeted!
28/46 anonim válasza:
Ha csak a kappányolás miatt, feltétlenül fel jelentheted őket.
29/46 anonim válasza:
Messze nem csak amiatt vitték be. Nem kötekedésből, olvass vissza egy kicsit szerintem...
30/46 anonim válasza:
csak kampányolás???na abba is lehet olyan szabálysértéseket becserkészni hogycsak na:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!