Egy rendőrön lehet nemzeti jelkép tetoválás formájában ha nem látszik ki?
Szeretnék rendőr lenni, azonban van egy címeres magyar zászló a mellkasomra tetoválva.
Utánajártam már mindennek, kérdezősködtem is a tetoválás felől, azt mondták,hogy horogkereszt is lehet rám tetoválva ha nem látszik ki, azonban ezt nem veszem készpénznek mert ugye egy rendőr nem lehet elfogult sem, és sajnos a mai világban egy ilyen jellegű tetoválásra már azt mondják, hogy "Hö jobbikos fasiszta, biztos utálja a cigányokat" és nem is látszik ki, de orvosi vizsgálat is van, és ott látszani fog, és az ő hozzájárulásuk is kell ahhoz,hogy bekerüljek és ha ott nem tetszik valakinek... (soha nem vettem részt politikai rendezvényeken, a véleményem ugyan megvan, de ezeket sem hozom nyilvánosságra tehát csak a tetoválással tudnának megfogni, és oké,hogy ez Magyarország ,de azért sajnos szerintem ez lehet akadály.)
Lehet. Nekem valóban.volt horogkeresztes tetoválású kollégám, van nem egy.nagy.mo.-t ábrázoló tetoválású is.
Mindezeket nem figyelembe véve az is tény,.hogy.a.környezrtem, kollégáim jelentős része jobbikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!